A kórházban nektek is azt javasolták, hogy aludjon veletek egy ágyban a baba?
Nem tanácsolták, de mindkettő velem aludt. A lányomnál nem is jöttek be annyiszor hogy észrevegyek (hétvége volt és egyedül voltam), a fiamnál azt mondták, hogy de jó ennek a babának.
Hozzáteszem, a szülés éjjelén még nem voltak az agyamban (egyiket nem is kaptam meg sajnos, a másikukat már úgy hoztam el, amikor tudtam járni, hogy aludt a toliban, persze nem raktam át magamhoz csak amikor reggel felkeltünk mindketten, de többször is megneztem ejjel h jól van-e).
Kezdetektől szigorúan csakis kiságy.
Nem kockáztatom, hogy ráfeküdjek.
Otthon csecsemő és gyermekápolóként dolgoztam, de az élet 32 hetes terhesen külföldre sodort.
Engem itt lecsesztek, hogy miért nem rajtam/velem alszik a baba, miért tettem át a toliba.. (17 óra alatt született meg a kisfiam, és akkor este már 44 órája nem aludtam. Fáztam, remegtem a fáradtságtól, a saját nevemet nem tudtam volna elmondani.. )
Az első 1-2 hétben csak mellettem/rajtam (vagy az apján) tudott aludni, utána viszont átszoktattuk magunk mellé a kiságyába, azóta pedig az az ő birodalma, biztonságban érzi magát, és nagyon ügyesen elalszik benne. Viszont rajtam, velem egyáltalán nem tud aludni napközben sem, kivéve ha valahova megyünk és már nagyon fáradt, akkor elalszik az ölemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!