Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kórházban nektek is azt...

A kórházban nektek is azt javasolták, hogy aludjon veletek egy ágyban a baba?

Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 21:32
1 2 3 4 5 6
 11/52 Derjaderja ***** válasza:
80%

Nem tanácsolták, de mindkettő velem aludt. A lányomnál nem is jöttek be annyiszor hogy észrevegyek (hétvége volt és egyedül voltam), a fiamnál azt mondták, hogy de jó ennek a babának.

Hozzáteszem, a szülés éjjelén még nem voltak az agyamban (egyiket nem is kaptam meg sajnos, a másikukat már úgy hoztam el, amikor tudtam járni, hogy aludt a toliban, persze nem raktam át magamhoz csak amikor reggel felkeltünk mindketten, de többször is megneztem ejjel h jól van-e).

2023. júl. 12. 21:42
 12/52 anonim ***** válasza:
91%
Kórházban nem mondtak semmit erről. Ott volt benn rgy gurulós kiságy szerűség, de sírt benne, így a mellkasomon aludt. Rettegtem hogy amikor elalszom leesik, de nem bírtam ébren maradni, szerencsére nem lett semmi baj. Itthon a nagy ágyunk mellett van a kiságya, abban alszik éjjel a kezdetektől.
2023. júl. 12. 21:44
 13/52 Derjaderja ***** válasza:
92%
Amúgy az én kisfiamat le se lehetett tenni onnantól h reggel felébredt, szóval hiába tanácsolták volna bármit.
2023. júl. 12. 21:44
 14/52 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom nem a kórházra értette a kérdező, hanem otthonra.
2023. júl. 12. 21:45
 15/52 anonim ***** válasza:
36%

Kezdetektől szigorúan csakis kiságy.

Nem kockáztatom, hogy ráfeküdjek.

2023. júl. 12. 21:46
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja azt javasoták nekem. Magas volt a stresszhormon szintje. A kontösömböl kellett kis fészket csinálnom neki.
2023. júl. 12. 21:46
 17/52 A kérdező kommentje:
De a kórházra
2023. júl. 12. 21:47
 18/52 anonim ***** válasza:
83%
Én fekve szoptattam mindet (3), általában el is aludtunk, de mikor feleszméltem, visszatettem őket az ágyukba, ami a miénk mellett volt. Aztán, mikor nagyobbak lettek, külön szobába kerültek, oda jártam át éjjel szoptatni. Utána is visszatettem őket az ágyukba.
2023. júl. 12. 21:48
 19/52 A kérdező kommentje:
Pont bent vagyunk, nem mondták el ezen kívül mit lehetne csinálni, itt meg kicsit féltem magam mellett
2023. júl. 12. 21:50
 20/52 anonim ***** válasza:
80%

Otthon csecsemő és gyermekápolóként dolgoztam, de az élet 32 hetes terhesen külföldre sodort.

Engem itt lecsesztek, hogy miért nem rajtam/velem alszik a baba, miért tettem át a toliba.. (17 óra alatt született meg a kisfiam, és akkor este már 44 órája nem aludtam. Fáztam, remegtem a fáradtságtól, a saját nevemet nem tudtam volna elmondani.. )

Az első 1-2 hétben csak mellettem/rajtam (vagy az apján) tudott aludni, utána viszont átszoktattuk magunk mellé a kiságyába, azóta pedig az az ő birodalma, biztonságban érzi magát, és nagyon ügyesen elalszik benne. Viszont rajtam, velem egyáltalán nem tud aludni napközben sem, kivéve ha valahova megyünk és már nagyon fáradt, akkor elalszik az ölemben is.

2023. júl. 12. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!