Mikor lesz könnyebb?
Figyelt kérdés
Már ordítani tudnék, szégyellem de azt kívánom valaki vigye el legalább egy napra. Pedig imádom de folyamatosan csak sír, egy másodpercre nincs el egyedül én meg kikeszulok. Semmit nem tudok csinálni mellette. Fáradt vagyok és nyűgös én is, de semmi nem köti le és semmi nem jó amit csinálok..Örülök ha wcre kijutok...
Most két hónapos.. kérlek mondjatok valami biztatót.
2023. júl. 12. 11:23
31/32 anonim válasza:
29 az csak irigység.ha egy siro kisbaba szülője azt mondja egy nyugodtra,hogy szobanoveny tuti,hogy irigy.
Az en gyerekem siros baba volt,megsem mondtam masera, hogy szobanoveny
32/32 anonim válasza:
Kérdező, ne éld meg csődként, mert rengetegen vannak így, és vannak nagyon nehéz időszakok.
Szerintem is az a varázsmondat, hogy ELMÚLIK, ÉS JÖN EGY KÖNNYEBB IDŐSZAK. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!