Csak nálunk van az, hogy a 18 hónapos fiam nyávog, elégedetlenkedik, nyüglődik naponta többször? Azt hittem könnyebb lesz
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 21:26
1/10 anonim válasza:
Mind azt hittük könnyebb lesz. Kitartás!
2/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Egyrészt nem szültem halomra. Másrészt ilyen megnyilvánulása meg olyannak van, aki szerencsésen egy végtelenül nyugodt gyereket hozott a világra. Hiszen nem ismered a másik oldalt. Attól még, hogy nyávogónak nevezem (tényleg macska hangot tud kiadni!) Nem azt jelenti, hogy elkáromítottam a gyerekem
2023. márc. 24. 21:36
3/10 anonim válasza:
Kisfiam 3,5 éves és szinte nincs nap hiszti nélkül 😐 Néha már a hajam tépem
4/10 anonim válasza:
A 9,5 évesem is ilyen, hozzá akaratos és követelőző
5/10 anonim válasza:
Jaj istenem mindenki a nyavog szón akad ki?az en gyerekem is nyavog,nyekereg egesz nap,de attol meg,hogy igy mondom szeretem,imadom....mit kell egy szón igy kiakadni.istenem...itt mindenko tokeletes anya aki nap mint nap mosolyogva cukimukizik a gyerekkel?en szemely szerint a falra maszok amikor a ket gyerekem kozul valamelyik szazadszor egy nap elnyafogja magat.
7/10 anonim válasza:
Az én fiam nyüsszög. De úgy konkrétan. Mint egy kiskutya. Mondtam is már neki h nem kutya uh hagyja abba
8/10 anonim válasza:
9 eves ugyanez lany, a fiu is. 3 eves. Nyuglodik szenved nem koti le semmi. Neha egymassal elvannak, de alt.utik verik egymast, mindig verrkedes orditas siras a vege. Ez van. Ezt senki nem mondja, ezzel nem illik dicsekedni.
9/10 anonim válasza:
Nekem is 18 honapos a lányom. Brutál hisztis. Elkepzelni nem tudtam, hpgy ilyen lesz.
Fiam 4 éves lesz a napokban. Neki nem volt ilyen korszaka, cserébe most csinálja ezt.
Isteni, mkkor sztereóban nyomják
10/10 anonim válasza:
Akiknél nagyon hisztis a kicsi, volt valami kis előszele, vagy egyik napról a masikra jött ez a korszak?
Az enyém 6-an 18 honapos, és egyelore max oltozesnel van egy kis hiszti, de számítok rá, hogy nálunk is hamarosan jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!