Olyan anyukakhoz szolna a kerdesem akiknek a gyermeke 18honaposan kicsike,alacsony. Az en kisfiam most 18honapos 8500g es 75cm. Van meg ilyen picike gyerek?
első gyerek? xd
valakinek átlag alatt is kell lenni
2 cm az semmi
KETTO centimeter kulonbseg az elkepzelt hiper-idealis merettol, koraszulott gyereknel?
Orvos kell, az biztos, de nem a gyereknek.
Koszi ezt a hasznos kommentet. Kitorolhetem vele. :)
Ja,es a gyermek volt orvosnal nem anyuci,jogos a gyanakvasom mert tenyleg gond van a novekedesevel,de gondoltam nem irok regenyeket.En csak arra voltam kivancsi hogy mas gyermeke is ilyen kicsi-e :)
Szep napot…
Nem mindegy hányadik. Az elsőnék hajlamosabbak a szülők olyanon idegesíteni magukat, amin nem érdemes. Tudott bármilyen megoldást javasolni akár csak egy orvos is? Ha nem, akkor igazából gond sem volt.
Ha jellegre követi a görbét, akkor nem kell parázni.
"ha 2centivel magasabb lenne akkor lenne a minimum atlagnal"
Nincs olyan hogy minimum átlag.
Az átlag attól átlag, hogy vannak alatta és felette is. Ha mindenki "minimum átlag" lenne, akkor az átlag jóbal magasabban lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!