Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segitsem a kisfiam,...

Hogyan segitsem a kisfiam, hogy meg emelje a cumis üveget ill. a csőrös poharát, hogy inni tudjon egyedül? <9h>Ha én tartom neki úgy iszik.

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! szerintem ad oda kezébe és ne segits neki. az én kislányom 5 honapos és egyedül iszik ö saját maga jött rá hogy igy kell inni
2008. dec. 31. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam 11 hónaposan jött rá, hogy kell inni, addig én is tartottam. Mindig szemmagasságba raktam és hagytam had próbálkozzon, egyszer úgyis megtanulja.
2008. dec. 31. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én sajnos tanácsot nem tudok adni, de leírom nálunk hogy volt.

A lányom 2 éves koráig nem volt hajlandó egyedül inni cumisüvegből, minden reggel és este fogtam neki míg itta a kakaóját. Mondjuk asszem a csőröspoharat azt fogta egyedül:) Próbálkoztam én is sokmindennel, hogy igyon egyedül, de nála semmi nem vált be.

A kisfiam viszont fél éves korától egyedül fogja a cumisüveget, és abból iszik. Nem direkt adtam a kezébe, ő ilyen önálló gyerek. Játék közben is ha meglátja az innivalót elveszi, és iszik.

Kipróbálhatsz mindenféle praktikákat hátha beválik, de ha csak kicsit később fog egyedül inni az sem baj.

Azért sok sikert neked a feladathoz:)

Boldog új évet.

2008. dec. 31. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!