Férjem szerint kell víz, szerintem nem?
Ti ebben hogy egyeztetek meg ha felmerült?
Nagyon husi a babánk és meg van ijedve hogy mi van ha elhízik és ilyen marad. Hiába mondom neki, hogy elfogja nőni, nem lesz semmi baja. Olvasson kicsit a témában. Olvasni nem hajlandó mert hogy biztos hülyeség ami a neten van.
(Nem a felületes netes cikkeket akartam vele elolvastatni). Rám hallgatni nem hajlandó.
3 hónapos a kicsi, teljesen anyatejes.
Aggódik, mert az én családom elég kövér. Mondtam neki, hogy ott már evés problémák vannak, illetve ők sem így néztek ki fiatalabbak, sőt mondhatni vékonyak voltak. Rajtam most 20 kg plusz van 10 volt, 10 rajtam maradt, de ez is az evésnek köszönhető. Most állok neki összeszedni magamat.
O is sokat hallotta ezeket a mondatokat. Engem nem sikerült elbizonytalanítani, őt igen.
Őszintén nekem nagyon rosszul esik ez most hogy ő is beállt a sorba és nem bízik bennem a gyerekünket illetően.
A védőnő is mondta hogy lehet neki vizet adni, mert nagyon gyarapszik.
Ezt egyébként nem is mondtam senkinek mert csak olaj lett volna a tűzre.
Egyébként a csoportba az egyik szakértő hölgy írta hogy bár átlagon felüli súlya van a babámnak, de átlagon felüli magassága is. Én megmondom őszintén nem látom extra hurkásnak. Az átlagosnál husisabb, de nem óriási.
Mit jelent hogy túl husis?
Az én kislányom 5600 gramm volt 3 hónaposan. Szép kis combikái voltak, de a mászás/nyúlás után már nem volt annyira husis, hanem pont jó.
Woow, tényleg cuki husis lehet :)
Vagy csak az én lányom volt mégis vékonyka :) mi 8 hósan értük el ezt a súlyt. Mondjuk én is 52kg vagyok, szóval lehet rám üt.
Amúgy te érzed. Ha azt mondid, hogy szerinted rendben van, akkor a férjednek ezt el kell fogadnia. Hivatalosan csak hozzátáplálás megkezdése után szükséges a víz. De baja nem lesz, ha mégis kap előtte is.
Te vagy az anyja, te érzed a legjobban, hogy mi a jó neki.
Amúgy sem kell mindenkinek vékonynak lennie.
#24 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!