4 hónapos babám 8500g és 69cm.3700al született. A férjem szerint túl van táplálva? Szerintetek?

Az enyéimhez képest tényleg nagy, de hosszra nem tudod befolyásolni szerintem a növekedését, és a hosszához nem nagy a súlya. És az sem mindegy mit örökölt, ti milyen magasak vagytok pl.
Anyatejes vagy tápis?

A babák nagyon változóan fejlődnek.van amelyik gyorsabban van amelyik lassabban.
Az én babám 4000 gr-mal 54cm-rel született 4 hónaposan 7950 gr volt és 68 cm.
Egyik barátnőm babája 2900 gr-mal született és 4 hónaposan majdnem akkora volt mint az enyém.Másik barátnőm babája 3800 gr-mal született és ő 7 kg körül volt ennyi idősen.(az én és a 2900 gr-os baba anyatejes,a 3800 gr-os tápszeres)
Mivel a hossza is megvan ezért szerintem nem gond,de kérd ki a védőnő vagy gyerekdoki véleményét.

Én is soknak tartom,mert a születési súlya sem volt kimondottan nagy.
Az én fiamat vasgyúrónak mondják.Most 6 hónapos és 8050gr és 69 cm. 51 cm-rel és 3170 gr-mal született.

Majd változik idővel. Elkezd megnyúlni, lelassul a hízás is. Szépen el fog oszlani rajta. ;-)
Nekem 4 hósan a fiam 5650 g és 57 cm volt. ;-)
Most elmúlt 10 hós és 8500 g és 75 cm!
Én meg ezen rágódtam, hogy keveset hízik, de hát teljesen egészséges. Felesleges aggódni majd meglátod! :-D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!