Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan baba még, aki...

Van olyan baba még, aki majdnem 14 hónaposan csak bébiételt kap enni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
max akkor tudnám elképzelni ha anyuka nem tud főzni a család milliomos plusz folyton utazik és a gyereknek kevés foga van.
2010. okt. 13. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek Carmennel. Nem gondolom, hogy egy 14 hónaposnak állandóan bébiételt kellene ennie.

És ha ez azért van, mert anyuka főztjét nem eszi meg, akkor szerintem meg ő ront el valamit, de nagyon.

2010. okt. 13. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:

ennyi idösen már azt ette amit mi.Na jo majden mindent volt amit nem adtam neki.

A bébikaja elöször is nagyon drága másodszor ennyi idösen egy csomo dolgot ehet már.Majdnem mindent.

Nem vennék neki bébikaját már.

2010. okt. 13. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
14 hónaposan az enyém még elég sok bébiételt evett. kb. fele-fele.
2010. okt. 13. 14:02
 5/8 octillery ***** válasza:

Az én lányom 13 hónapos és még mindig bébiételt adok neki.

Külföldön élünk, nem vagyunk milliomosok, bébiételt eszik, nagyon nagy a választék, változatosan tudom táplálni és nem jut eszembe külön főzni neki, különben is szereti ezeket a kajákat.

Ja és persze nem szeretek főzni, magunknak sem szoktam minden nap.

Nem rontottam el semmit, egészséges, boldog baba.

Óh és én is :)

De ha a bébiételek sokkal olcsóbbak lennének otthon, szerintem többen adnának enni üveges ételeket.

2010. okt. 13. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
ez gáz! miért a tiéd azt eszi???!
2010. okt. 13. 19:40
 7/8 A kérdező kommentje:

sziasztok, köszi mindenkienk a választ!

nem az enyémről van szó, ő már 22 hónapos, és életében nem evett bébikaját. :)

a barátnőm babájáról van szó. igazából nem akartam így lezárni magamban, hogy rosszul teszi-e vagy sem, de úgy látom, a többség véleméyne egyezik az enyémmel. egyálzalán nem milliomosok, sőt, hónap végén számolgatniuk kell. nekem ezért is fura. a babának 8 foga van, már azért tudna enni darabosat is, kis segítséggel biztosan. az anyuka nem szeret főzni, ez tény, maguknak is esetleges jelleggel, ha épp van kedve. csak én nem tudom, mikor fog így rászokni a kisfia a rendes kajára, meg hogyan. sztem minél tovább adja neki az üvegeset, annál nehezebb lesz. de lehet, ezt rosszul gondolom.

2010. okt. 13. 20:55
 8/8 octillery ***** válasza:

Amiket én adok neki bébiételeket, nem teljesen pépesek, majdnem olyan, mintha én főztem volna neki, és sokkal változatosabban etetem bébiételekkel, mint ha azt enné, amit mi.

Simán meg fog tanulni rendes kaját enni, sokkal kényelmesebb kibontani egy üveget, mint pepecseni a főzéssel pláne ha nem szeretsz főzni.

Nem lesz baja a gyereknek ne aggódj, jól teszi az anyukája, ha a baba egészséges, boldog és szépen fejlődik.

2010. okt. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!