Valami nagyon nincs rendben a fiammal. Írnátok BÁRMIT, ami az eszetekbe jut?
Figyelt kérdés
Vagy akár elérhetőséget is, ahol ilyen durva alvászavarral foglalkoznak, érdemes elolvasni: 10 hónapos a fiam és éjjel "nem normális"... Életemben nem voltam ilyen fáradt, mint most, hogy éjjel 2 óránként (tehát 7x) megőrül, és félálomban elkezd kínkeservesen mászni, de addig, amíg ágy van alatta! Ha nincs tovább, vagy nem fognám meg, leesne! Mint valami zombi, ide-oda nyeklik, esik-kel, miközben hason csúszva mászik össze-vissza! Nincs magánál, ez látszik, de hát nem is alszik! Közben pedig sír. Aztán a legjobb, mikor már elért a fejével valami ütközőt (ágytámla), képes kitörni a saját nyakát, mert még mindig mászna! Ha pedig beazonosított engem, jön és rám mászik, annyira nincs magánál, hogy lefejel, belekönyököl az ádámcsutkámba, beletérdel a gyomromba, mászna rám, szinte visszabújna belém!!! És a tetőpont, hogy mikor már felébredt az 1 órán keresztül tartó diliből, fogja magát és mintha nappal lenne, elkezd játszani az éjjeliszekrényen levő dolgokkal és gagyog nekik. Cumival alszik, nem kér cicit már. Apa már nem bírta idegekkel, kiköltözött tőlünk. EZ NAGYON DURVA! Ki tud ilyenkor segíteni! Vagy mi a frász történik vele???2010. okt. 13. 12:22
2/36 anonim 

válasza:

szia! Ez tényleg nagyon ijesztő. Sürgősen keress fel a városotokban egy gyermekpszichológust (a neten találsz címeket), és mielőbb menjetek el!
4/36 anonim 

válasza:

Gyerekpszicho nem fogad 10 hóst szerintem. Sajàt àgyba tedd át mielőbb! Az egyedül alvás megtanitásával kezd el a dolgot kezelni minél hamarabb!
5/36 anonim 

válasza:

Szerintem is kérd ki egy orvos vagy védőnő véleményét. Nekik mégiscsak több a tapasztalatuk.
6/36 anonim 

válasza:

Csinálnak kórházban alvásvizsgálatot is,melyben a fázisokat fogják figyelni,összekötve az agyi tevékenységekkel.Vszínűleg vmi ilyesmit fognak elvégezni h megtudják h mi a gond.Te is bent aludhatsz a kórházban,de nem vele egy ágyban.Napközben mi a helyzet?Mintha kicsit epilepszia szaga lenne a dolognak.
7/36 anonim 

válasza:

Jaj, te szegény, ez nagyon ijesztően hangzik. Mindenképp menj el vele orvoshoz (sima háziorvos), majd ő továbbküld a megfelelő helyre. Lehet, hogy alvajár, arra azt hisze van pl. homeopátiás cucc. Ha érdekel, utánanézek.
8/36 A kérdező kommentje:
Minden érdekel, anyukák! Köszönöm szépen! Írtam a gyermekpszichológusnak.
2010. okt. 13. 12:55
9/36 anonim 

válasza:

szia, nem mostanában tanult meg mászni? lehet hogy csak azt gyakorolja. ezt mindig csinálta, vagy csak mostanában? védőnő mit mond? nappal van vele valami gond?
ha nappal nincs semmi gondja, akkor sztem ne ess kétségbe, lehet hogy tényleg csak a mászást gyakorolja, de az is lehet hogy tényleg alvajáró. a madarász utcai alvásambulancián tudnak esetleg segíteni. (pesten).
10/36 anonim 

válasza:

Az én fiam is ezt csinálja!!Ő is 10hónapos de ő külön ágyban alszik!!Egész éjjel vergődik de engem nem zavar!!Mert nem sír csak sóhajtozik és mondja hogy ajajajjj!:)Amúgy homeopátiás kúpot ajánlott a doki ami megnyugtatja!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!