Volt valami, amit megbántál?
két kérdéssel arréb irtam hogy nem tanultam meg varrni időben ... ejj de jól jött volna egy hálózsáknál egy sapkánál bárminél.
ha még egyszer előlröl kezdhetném akkor vennék anyagot és megtanulnék varrni.
az általad emlitett kategóriák közül:
terhességgel: csinosabb kismama lettem volna
gyerekvállalással: anyósom nagyon ki volt rekesztve most már jobban bevonnám
szoptatás: 18 hónapig szoptattam itt nincs semmi negativum.
nevelés: nem érzem hogy bármit is elrontottunk volna eddig.
család/ barátok: kevés barát van és kicsi a családunk de ők betonbiztosak és megbizhatóak.
ahogy a második válaszoló írta: én is azt hittem lehet számítani a férjemre, de sajnos nem.
a baba mellett jöttem rá, hogy egy gyerek mellé vállaltam egy másikat.
amúgy semmit!
imádtam a terhességet, jobban néztem ki, mint valaha (előtte is és most is egy gebéhez tudnám magam hasonlítani), nem volt gondom, nagyon szép votl.
a szoptatást okosabban csinálnám, odafigyelnék az étkezésemre és nem adnám fel megint, ha fogyóban a tej.
anyósom a nyakunkon egész nap, szóval be van vonva, de az esetek 70%-ban inkább hátráltat sajnos. szóval messzebb költöznék.
napirendünk szuper, eddig nevelési gondjaim nincsenek ( inkább a férjemmel, de őt képtelenség, ha már az anyja nem tette),
a barátok szuperek, nekem sincs sok, de rendszeresen jönnek és segítenek, és tartják a lelket bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!