Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt valami, amit megbántál?

Volt valami, amit megbántál?

Figyelt kérdés
Terhességgel, az egész gyermekvállalással, szoptatással, akármilyen nevelési kérdéssel, család/barátok bevonásával kapcsolatban?!
2010. okt. 13. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

két kérdéssel arréb irtam hogy nem tanultam meg varrni időben ... ejj de jól jött volna egy hálózsáknál egy sapkánál bárminél.

ha még egyszer előlröl kezdhetném akkor vennék anyagot és megtanulnék varrni.

az általad emlitett kategóriák közül:

terhességgel: csinosabb kismama lettem volna

gyerekvállalással: anyósom nagyon ki volt rekesztve most már jobban bevonnám

szoptatás: 18 hónapig szoptattam itt nincs semmi negativum.

nevelés: nem érzem hogy bármit is elrontottunk volna eddig.

család/ barátok: kevés barát van és kicsi a családunk de ők betonbiztosak és megbizhatóak.

2010. okt. 13. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Igen.Elhittem, hogy számíthatok a férjemre. Tévedtem.
2010. okt. 13. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:

ahogy a második válaszoló írta: én is azt hittem lehet számítani a férjemre, de sajnos nem.

a baba mellett jöttem rá, hogy egy gyerek mellé vállaltam egy másikat.

amúgy semmit!

imádtam a terhességet, jobban néztem ki, mint valaha (előtte is és most is egy gebéhez tudnám magam hasonlítani), nem volt gondom, nagyon szép votl.

a szoptatást okosabban csinálnám, odafigyelnék az étkezésemre és nem adnám fel megint, ha fogyóban a tej.

anyósom a nyakunkon egész nap, szóval be van vonva, de az esetek 70%-ban inkább hátráltat sajnos. szóval messzebb költöznék.

napirendünk szuper, eddig nevelési gondjaim nincsenek ( inkább a férjemmel, de őt képtelenség, ha már az anyja nem tette),

a barátok szuperek, nekem sincs sok, de rendszeresen jönnek és segítenek, és tartják a lelket bennem.

2010. okt. 13. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, a szoptatást elszúrtam. Eleinte rengeteg tejem volt, de egy hónap alatt leapadt. Ha nem hallgatok másra, és mindkét mellből szoptatok, úgy, ahogy az ösztöneim súgták, akkor talán nem kellett volna tápszert adni a kislányomnak.
2010. okt. 13. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
nem bántam meg semmit.A terhességem nagyon jol bírtam,a szülésre úgy mentem be a korházba ahogy terveztem.a szoptatásnál sem,volt tejem evett is szépen,azt viszont megbántam hogy sokat paráztam,nem e maradt éhes,nem e kevés neki amit eszik,tudom e rendesen táplálni,ma már nem aggódnék ennyire,mert ez sokat rontott a helyzeten.22 hónapos és néha bizony erősebben kell rá szólni,vagy fegyelmezni kell.Volt,hogy rá kiabáltam,és azt megbántam mert én voltam feszültebb hozzá,és nekem nem volt hozzá kelló türelmem.a páromra ugyanúgy számíthatok amint gondoltam.a családnak nyitott könyv volt a családunk,akkor jöttek mentek amikor akartak,és annyit játszottak babáztak amennyit csak akartak,azt sem bántam meg.
2010. okt. 13. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a szoptatással kapcsolatban bántam meg a dolgot,a legközelebbinél remélem ügyesebb leszek,de hát első baba,még tapasztalatlan voltam.A doktornőnk állandóan azzal piszkált,hogy kicsi a babám és hogy keveset hízik,orvosokhoz küldözgetett... stb.Addig addig adtam neki a tápszert,amíg elapadt a tejem,úgy hogy most szegénykém tápszerezik és hozzá kell tennem,hogy így is ugyan annyit hízik és közölték,hogy akkor ez biztos ilyen családi vonás,mert mindenki nagyon vékony nálunk!!!!!! :(((((
2010. okt. 13. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!