Melyek azok a dolgok amiket megbántál, hogy megvettél? Mondjuk az első évben?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Itt van jó sok válasz, nézd át őket.
Persze, ha már láttad a kérdést, akkor bocsi.
lábfej nélküli tipegő és nadrág, mert örökké lecsúszott a zoknija, cumisüveg, mert bőven volt tejem, inni pedig nem ivott, mellszívó, mert nem tudtam használni normálisan, babakörömvágó olló, nem tudtam használni,
Amit meg sem vettem: mérleg, pihenőszék, kókuszmatrac, baldachin, bébikomp.
elsőre ezek jutottak az eszembe.
cumisüveg melegitő,pedig tápszeres volt a lányom,sose használtam.
A pelenkatároló szemetesen nagyon gondolkodtam,de szerencsére nem vettem,elég a sima zacsi,amibe becsomagolod a pelust és becsomozod.
20:54 vagyok, a pelenkatartó szemetes nekünk nagyon bejön :D izlések és pofonok :)
Sok boldogságot!
Babaruhák tömkelege. Az első méretet szinte egyáltalán nem használtuk, csak a bodyt meg a rugdalózót. Kisinget, kisnadrágot nem adtam rá egyáltalán.
Babafürdető gyűrű, sírt benne. Egyszer használtuk. Kézi mellszívó, semmit sem ér. Ha muszáj fejni vegyél vagy kölcsönözz elektromosat.
Kötős előke, a haja miatt nem tudtam neki bekötni, csak a patentos jött be.
Nekünk a babaőr sem vált be, előbb hallottam, hogy fent van, minthogy bejelzett volna.
Mellszívó - sajnos egy csepp tejem sem volt :(
Kockafaló zsiráf - nem is érdekelte, inkább kikerülte ha útjába esett pedig szereti a zenélős bigyózni való dolgokat
11 hós miniszörnyeteg boldog anyukája
UI: Ha hosszú a baba haja akkor etetés időre puha hajgumival (olyan vastag szövetes van bébi méretben is) kösd fel. Igaz nem mindig tetszik neki, de inkább, mint hogy a kötővel húzd meg :)
Kocsicipő-soha nem adtam rá ugyanis már mamut méretű lábbal született.
Sok műanyag vacak játék: inkább a jó minőségű sok funkciójú strapabíró játékokat veszem meg, a többit kidobtam...
Gyenge minőségű pelus: inkább drágábbat , de ne csattogjon ki szegénynek a kis feneke 1 óra pelus használat után.
Ami nagyon hasznos volt: én vettem elektromos hintát, imádta a fiam. Sajna kinőttük így el kell adjam.
Este Fisher Price zenélős világítós halacskás akváriumot kapcsoltam neki mindíg amíg elaludt, most ha meghallja a zenét már fordul be és csukja a szemét...
És a nagy mózesű babakocsi, hát azt nagyon eltatláltam , mert 54 cm -rel született és 1 hónapon belül 61 lett majd 2 hósan 65 szóval bevált hogy nem a kicsi mózeses babakocsit vettem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!