Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyek azok a dolgok amiket...

Melyek azok a dolgok amiket megbántál, hogy megvettél? Mondjuk az első évben?

Figyelt kérdés
Fölösleges és hülyeségnek tartod ma már nem vennéd meg.Mit tanácsolnál annak aki most kezd el vásárolni a babának.
2010. máj. 6. 20:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Awent cumisüvegeket.... sosa tanult meg belőle inni

Pólya- sajnos kinőtte mire rájöttem, hogy miylen jol elalszik benne :-) egyszer használtam csak...

2010. máj. 6. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Pihenőszék. Sosem használtuk, inkább a hordozóban ült. Mást nem sajnálok, de pl. a kenguruban is kb. 5-ször ült, de azt nagyon szerettem, csak az idő miatt inkább kocsizunk, kocsiztunk.
2010. máj. 6. 22:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Cumisüveg (7 hónaposan kellett először), sterilizáló (mondjuk ezt ajándékba kaptam), fejvédő, utazóágy (nem aludt benne sosem), kismama biztonsági övterelő (lehúzás), 1-es méretű pelenka (egyből 2-es kellett).
2010. máj. 6. 22:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Tejes cumisüveg, teás cumisüveg, cumi - csak szopik, semmi mást nem hajlandó elfogadni.

Mellszívó - bár fejtem, nekem kézzel ment a legjobban.

Játszószőnyeg - elnézelődik benne, de már kezd forgolódni, kicsi neki. Szívesebben fekszik egy pokrócon, ahol textilpelussal és a popsitörlő zacskójával játszik :)

Ajándékba kaptunk kengurut, hordozókendőt - kislányom a babakocsiban szeret lenni.

"Rágcsa" fogzásra - mindegyiket rosszul csinálják (amit eddig mi vettünk) mindegyik túl vastag nem tudja jól megfogni; van amelyik túl kemény, azzal többször fejbe vágta magát.

2010. máj. 6. 22:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Szopipárna-nem sikerült összecsiszolódnunk a szopizáshoz, mellszivó-nem volt elég tejci hogy fejjem is,sok ruhácska amiket turiztam előre és nem feleltek meg a évszaknak megfelelő viselethez(szerencsére olcsók voltak),pelenkázókomod feltéttel-helyette kiságyra rakható feltét(csak igy fért el a mi szobánkban)most ennyi jutott eszembe de biztos van még több is
2010. máj. 6. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Bölcsőkesztyű. Igaz, nem volt drága, de egyszer sem adtam rá.

Avent bimbóvédő vagy mi is a pontos neve. Nem kellett végül, pedig szopott.

2010. máj. 6. 22:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia!

-a Fisher Price játékaink(szülinapjára kapta őket,nem játszott velük)

-a pelenkatartó vödör,

-rengeteg ruha(felét sem hordtuk,hogy ne legyen kakás)

(ha eszembe jut még valami,hozzáírom:))

2010. máj. 7. 07:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Kézi orrszivó. Semmit nem szív.

Nadrágok, utáltam, ha ölben volt a lányom mindig felcsúszott és ki volt a lábszára, a zokni meg mindig leesett vagy lerúgta.

Zenélő körforgó kiságy fölé bánom hogy nem elemeset vettem, mert a felhúzósat 2 percenkémt tekergetni kellett.

Hordozó kendő, egyedül nem tudtam magamra kötni és nagyon esetlenül volt benne a baba, inkább vettem egy kengurut, de egyszer használtam mert a sokat buko babàm seta közben a hogy lehanyt benne nyaktól bokáig olyan lettem.

Felsők aminek szűk a nyak kivagasa, sok olyan volt ami hiába kipatentolható nem ment át a fején.

Nyári pólók, hosszú ujjúk, mindig felcsùsztak s ki volt a hasa néha mikor már forgolódott a cicije is, most mar csak bodyt veszek.

2010. máj. 7. 08:17
 19/23 anonim ***** válasza:
3 zsáknyi plüss, nem jatszik vele, kipakolja és ennyi.
2010. máj. 7. 08:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Valaki írta a cumisüveg sterilizálót. Szerintem meg az egyik legjobb dolog! Nem kell kifőzni a cumisüvegeket, hanem elmossa a gép vagy te, és beteszed, már steril is. Cumisüveg pedig előbb utóbb kelleni fog szerintem, ha máshoz nem is, vizet inni nyáron. A hűtőrágcsálót is írta valaki, az én kicsim is fejbe vágta magát vele kb. 4-5 hósan, de mostanra nagyon szépen fogja, rágja, és istenien csillapítja magának a fogzás okozta kellemetlenséget. Kinek mi jön be, látod a válaszokból is látszik, hogy különbözőek vagyunk.
2010. máj. 7. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!