Melyek azok a dolgok amiket megbántál, hogy megvettél? Mondjuk az első évben?
Awent cumisüvegeket.... sosa tanult meg belőle inni
Pólya- sajnos kinőtte mire rájöttem, hogy miylen jol elalszik benne :-) egyszer használtam csak...
Tejes cumisüveg, teás cumisüveg, cumi - csak szopik, semmi mást nem hajlandó elfogadni.
Mellszívó - bár fejtem, nekem kézzel ment a legjobban.
Játszószőnyeg - elnézelődik benne, de már kezd forgolódni, kicsi neki. Szívesebben fekszik egy pokrócon, ahol textilpelussal és a popsitörlő zacskójával játszik :)
Ajándékba kaptunk kengurut, hordozókendőt - kislányom a babakocsiban szeret lenni.
"Rágcsa" fogzásra - mindegyiket rosszul csinálják (amit eddig mi vettünk) mindegyik túl vastag nem tudja jól megfogni; van amelyik túl kemény, azzal többször fejbe vágta magát.
Bölcsőkesztyű. Igaz, nem volt drága, de egyszer sem adtam rá.
Avent bimbóvédő vagy mi is a pontos neve. Nem kellett végül, pedig szopott.
Szia!
-a Fisher Price játékaink(szülinapjára kapta őket,nem játszott velük)
-a pelenkatartó vödör,
-rengeteg ruha(felét sem hordtuk,hogy ne legyen kakás)
(ha eszembe jut még valami,hozzáírom:))
Kézi orrszivó. Semmit nem szív.
Nadrágok, utáltam, ha ölben volt a lányom mindig felcsúszott és ki volt a lábszára, a zokni meg mindig leesett vagy lerúgta.
Zenélő körforgó kiságy fölé bánom hogy nem elemeset vettem, mert a felhúzósat 2 percenkémt tekergetni kellett.
Hordozó kendő, egyedül nem tudtam magamra kötni és nagyon esetlenül volt benne a baba, inkább vettem egy kengurut, de egyszer használtam mert a sokat buko babàm seta közben a hogy lehanyt benne nyaktól bokáig olyan lettem.
Felsők aminek szűk a nyak kivagasa, sok olyan volt ami hiába kipatentolható nem ment át a fején.
Nyári pólók, hosszú ujjúk, mindig felcsùsztak s ki volt a hasa néha mikor már forgolódott a cicije is, most mar csak bodyt veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!