Miért az a neve a (kis) lányotoknak/ (kis) fiatoknak, ami?
én évek óta tudtam, hogy ha lányom lesz akkor a Bella nevet kapja. aztán jött ez a vámpíros könyv, a csapból is ez folyik, ráadásul mindenki azt hinné, hogy a film után neveztem el. így erről lemondtam. végül a nagyobbik lányom Ella Valentina lett. az Ella olyan, mint a Bella, nem is túl gyakori, a Valentinát a tesóm után kapta, aki Valentin(plusz szerintem nagyon szép a hangzása).
második lánykámnál bajban voltunk, végül Amélia Nanett lett. az Amélia az én "becenevem"(nem így hívnak de sokan így szólítanak egy régi dolog miatt), a Nanett pedig a legjobb barátnőm beceneve, aki sokmindenen átsegített, támogatott, így tiszteletből kapta ezt a második nevet.
Mikor terhes lettem elsö baboval megegyeztünk párommal hogy ha fiu én választok nevet ha lány ő igy lett kilányom Dominika Karolina itt a Karolina a keresztanya után kapta meg rajta kivül még most sincs egy karolina sem a faluba.
Másodiknál én választottam mivel ő választott elsönek:-)
Már kiskoromban is szerettem a Krisztián nevet de szerettem volna ha megkapja az apukája nevét is kifiam igy lett Krisztián Ferenc
Minkét nevüket használjuk apjuk Dominikát haszál én karolinát Lányomnál
fiamnál krisztián az apuci neve enyém a ferike.
Minkét neükre halgatnak
Aliz. :-) Ritka, rövid nevet akartunk. A férjem tanár, kértem, hogy sorolja a lányneveket. Megtetszett. Okos, helyes kislány az az Aliz, gondoltuk, hátha bejön nekünk is. :-))
A fiú Levente (férjem kedvence) Álmos (én kedvencem) lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!