Masnak is kis sulyu az 1 evese? Mi most voltunk tanacsadason es 7,2 kg 😔 nagyon el vagyok keseredve.
3,2 kg al szuletett. Meg mindig szopizik 4-5 x egy nap, ha leulunk enni akkor is bujna a cicimhez, mert szopizni akar. Keveset eszik es valogatos.
Mostanabna vannak idoszakok mikor gyakran lazasodik, de ezt a fogzasnak tudom be.
Ezeket leszamitva jokedvu, mozgekony, kis huncut. A ferjem es csaladja eleg vekony testalkatu.
Az orvos vizelet es vervizsgalatra kuldott minket. Nagyon felek, hogy valami baja van 😔
A fiam ugyan 8750 gramm volt 1 évesen, de ő is keveset evett és borzasztó válogatós volt. Kevés félét evett meg, és minimális mennyiséget evett.
Naponta 3x evett még akkor is tápszert. Inni se ivott semmit.
Keveset hízott, pl.7 és 9 hónapos kora között 300 grammot. A védőnő piszkált is, hogy adjak több húsos ételt, 2x egy nap. Mondom 1x nem eszi meg, nem hogy 2.
Már vettem neki Vitacolan vitamint, mert az csinál egy kis étvágyat is. Talán 2x ha megkóstolta, nem ízlett neki.
Aztán most 13 hónaposan gondolt egyet, és eszik. Kb.1 hete. Nem akarom elkiabálni, nehogy elmúljon nála, de most eszik rendesen. Mármint önmagához képest. Egy 250 grammos üveges étel háromszori étkezés neki még most is, de eszik. Probléma volt nála a darabos étel is. Most úgy eszik mindent, mintha mindig is ezt csinálta volna. Pedig foga se lett több azóta. Mindenhol azt hallom, hogy a melegben nem eszik a gyerek. Na az enyémnek most lett étvágya. :D
Ezt most csak azért írtam le, mert látod, egyik napról a másikra változtatnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!