Masnak is kis sulyu az 1 evese? Mi most voltunk tanacsadason es 7,2 kg đ nagyon el vagyok keseredve.
3,2 kg al szuletett. Meg mindig szopizik 4-5 x egy nap, ha leulunk enni akkor is bujna a cicimhez, mert szopizni akar. Keveset eszik es valogatos.
Mostanabna vannak idoszakok mikor gyakran lazasodik, de ezt a fogzasnak tudom be.
Ezeket leszamitva jokedvu, mozgekony, kis huncut. A ferjem es csaladja eleg vekony testalkatu.
Az orvos vizelet es vervizsgalatra kuldott minket. Nagyon felek, hogy valami baja van đ
LĂĄnyom 3240g-al szĂŒletett. 1Ă©ves stĂĄtuszon 7.8kg volt. Most 21 hĂłnapos, 9kg.
MininĆ.
Koszonom a valaszokat! Jovoheten viszem a vizsgalatokra.
Azt kifelejtettem a lerdesbol, hogy 3 honap alatt csak 3 dkg-ot hizott. Marciusban volt 6,9 most meg 7,2
A fiam ugyan nagyobb sĂșlyĂș, de Ășgy 10 hĂłnapos kora Ăłta Ć is ilyen 10-15 dekĂĄkat gyarapszik havonta, ilyenkor ez normĂĄlis.
A kis sĂșly nem feltĂ©tlen problĂ©ma, fĆkĂ©nt hogyha a csalĂĄd egyik ĂĄga ilyen.
A låzasodås viszont aggasztó. Nem, az tévhit, hogy a fogzås låzat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!