Hogyan veszitek státuszra/oltásra/tanácsadásra a kicsit,ha az pont a déli alvás idején van?
Napi 1 alvásnál?
Eddig nem volt gond, a fiam aludt 2x nap közben, és a délelőtti alvásból 11 körül ébredt. A tanácsadó pedig mindig 11-13 óráig van nálunk.
De most beállt a napi 1 alvásra. Ami azt jelenti, hogy 11-11:30 körül alszik el, és alszik kb.fél 3-ig.
Jövő héten 12:20-ra van időpontunk. (1 hónapra előre adnak mindig.)
Ilyen esetben ti hogy csináljátok? Hogy altatjátok?
1, opció: szólsz a védőnőnek, hogy hahó, ez van, aludni fog. Esetleg nem tudna legelsőnek beírni és akkor 11-kor leviszed.
2. opció: feltéve hogy elalszik babakocsiban is: kivinném hamarabb, 11 előtt, és hagynám aludni az időpontig. Lehet, hogy fel se kell kelteni.
Attól függ mennyi idős.
2,5 évesemet ébren tartom a vizsgálatig.
Amíg kisebb volt babakocsiba tettem, kint altattam, a vizsgálat idejére keltettem csak fel, aztán vissza is aludt.
Nekem minden oltásnál és státusznál üvöltött, függetlenül attól, hogy álmos volt e vagy sem.
Odatelefonálnék, hogy lehet-e időpontot cserélni, mert ez a tipikus napirendje. Ha lehet, akkor ha 11-re mentek, talán még jó (aztán hazafelé elalszik a babakocsiban. Nem tragédia, ha egy héttel halasztódik a dolog. Aztán persze lehet, hogy pont aznap borul a napirend.
Ha nem lehet időpontot cserélni, akkor sajnos ez van. Ha sikerül hamarabb elaltatni, szuper. Ha nem, akkor nyűgös lesz és majd utána alszik. Babakocsiban altatnám, hogy legalább elég legyen az utolsó pillanatban felvenni (persze a ti közlekedési viszonyaitoktól függ, mi gyalog járunk babakocsival többségében).
Autóval kell menni, mert a város szélén lakunk.
1 éves egyébként. Szóval az nem opció, hogy nem alszik. :D
Hétfőn odatelefonálok mindenképpen. Csak nem mindig van másik időpont. Azért is adnak előre mindig a következőre. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!