Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy 8 hónapos babám...

Normális hogy 8 hónapos babám 2 orat bír ebren lenni 2 alvas között nappal?

Figyelt kérdés
Mar 1-1,5ora után adja az álmosság jeleket és nyuglodik. 3x alszik napkozbe változó mennyit. Van amikor 3x 30-40perc, van amikor 2x 1 ora es 1x 30perc. Mintha egész nap almos lenne. Dorzsolgeti a szemeit egesz nap, meg a fülét. Másnál is volt ilyen?
2023. máj. 19. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
37%

Vashiány nem lehet ugye?

Mikor kezdődött amúgy nála ez az állapot?-arra célzok, hogy volt hosszabb ébrenlétes időszaka ezt megelőzően és most "visszaesett", vagy mindig sokat álmosabb volt napközben?

A másik dolog ami ilyenkor beüt az a mozgásfejlődés. Lehet éjszaka is gyakorol, emiatt nyugtalanabb és felszínesen alszik éjjel emiatt nappal fáradtabb? Nem kezdett el mostanában valamilyen nagymozgást gyakorolni?

A harmadik a fogzás-szintén ha rosszul alszik éjjel nappal fáradtabb lehet.

2023. máj. 19. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Magyarul azt kéne átgondolni először mik történtek vele az elmúlt 1-2 hétben :)

Esetleg oltás is bezavarhat.

2023. máj. 19. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Az én 8 hónaposom 3 óránként eszik és mindegyik után alszik is fél -1 órákat. Kb. 2 órákat van ébren. Előfordul hogy kihagy egy alvást. Szerintem teljesen normális.
2023. máj. 19. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém kb 2,5 - 3 órát bír ki általában, de ebben a csodálatos esős időben észrevehetően hamarabb álmosodik.
2023. máj. 19. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is kb. ennyit bírt ennyi idősen, mivel éjszaka sem aludt jól és nappal is csak 30 perceket. Azért így más, mintha 2-3 órát aludna nappal meg mondjuk 9-et egyben éjjel.
2023. máj. 19. 17:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom. Ejjel viszonylag jól alszik. Vaspotlast kap 6 hos korától. Mozgásba semmi extra még csak kúszik de azt már jopar hete. Most nem látom hogy fogzana,mar van 6. Oltast se kapott.

De látom akkor más babája is kb 2 orat bír ebren aztan alszik valamennyit.

Csak nemtudom mennyire normális hogy kb tényleg egesz nap almos megse alussza ki magat. 🤦‍♀️🙄

2023. máj. 19. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a mozgástól fárad ki akkor.

Nálam a kisebbik most 6 hónapos, éjjel 10 órát alszik, nappal pedig 3 órákat stabilan ébren van, de nem 1-1.5 óra után kezd álmosodni.

Nagyobbik fiam vashiányos volt ő produkált hasonlókat, hogy állandóan nyűgös és gyorsan álmos volt ezért kérdeztem rá erre.

2023. máj. 20. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!