Normalis, h egy 8 honapos igy alszik?
Jó, hogy hordozod. Próbáld meg ilyenkor kicsit csak úgy ölbe venni, megkérdezni, mi a baj. Tudom, nem fog válaszolni, de lényeg, hogy egymásra hangolódjatok, és érezze, hogy segíteni akarsz neki. Nem kell keménykedni, ahogy az előzők írták. Hidd el, hogy nem szívatni akar téged, hanem szüksége van valamire, vagy éppen, csak rád. Fáj a foga, szorong, hogy elveszel vagy van valami, ami nem hagyja aludni. Sokan hordoznak pizsiben is :) ne félj magadra kötni éjjel is akár. Tudom, hogy nagyon kimerült vagy, én ilyenkor azt szoktam mondogatni, hogy "elmúlik" és tudatosítom, hogy ő most a legfontosabb, az ő első 3 évének alapélménye az egész élete alapélményét fogja jelenteni. Ha azt kapja, hogy "egy határ után már nem érdekel, hogy mi a bajod, én vagyok a fontosabb" akkor ez lesz az alapélménye. Próbálj olyan középutat találni, ami neki is, neked is jó. Egyébként még egy lehetséges dolog, hogy miért nem alszik: az én babám akkor nyűgös, ha velem van valami lelkileg. Van, hogy észre sem veszem, csak akkor, ha ő visszatükrözi "anya, valami nincs rendben veled, azért sírok, mert érzem a félelmed, szorongásod, hogy szét vagy esve"
A legfontosabb: El fog múlni! és van erőd hozzá
köszi
igen,én is mondom,hogy semmi sem tart örökké,az elsővel sem volt könnyü az altatás,volt,h egy orat raztam a feneket
sajnos a cumit egyaltalan nem fogadja el,6 félet probaltam,de vasarnap elővettem a polyat,es az ugy tunik bevallt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!