KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » BabĂĄk » Masnak is kis sulyu az 1...

Masnak is kis sulyu az 1 evese? Mi most voltunk tanacsadason es 7,2 kg 😔 nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

3,2 kg al szuletett. Meg mindig szopizik 4-5 x egy nap, ha leulunk enni akkor is bujna a cicimhez, mert szopizni akar. Keveset eszik es valogatos.

Mostanabna vannak idoszakok mikor gyakran lazasodik, de ezt a fogzasnak tudom be.

Ezeket leszamitva jokedvu, mozgekony, kis huncut. A ferjem es csaladja eleg vekony testalkatu.

Az orvos vizelet es vervizsgalatra kuldott minket. Nagyon felek, hogy valami baja van 😔

#1 Ă©ves #Kis testsuly
2023. jĂșn. 22. 15:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** vĂĄlasza:
38%
9, de ennyi idƑsen is bƑven elĂ©g az anyatej. Eleve 1 Ă©ves korig csak kĂłstolgatni kell, fƑ tĂĄplĂĄlĂ©k ajĂĄnlottan az anyatej vagy tĂ pszer.
2023. jĂșn. 22. 16:56
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/21 A kĂ©rdezƑ kommentje:

7, a lazasodas engem is nagyon aggaszt, rakerdeztem az orvosnal de semmi erdemit nem mondott..

Egyebkent kap rendes etelt, de par falat utan kikopi. Ritka ha egy normalis adagot megeszik

2023. jĂșn. 22. 17:02
 13/21 anonim ***** vĂĄlasza:
86%

KĂ©rdezƑ, nem kell fĂ©lned. Az jĂł, ha kiderĂŒl mi a baja a gyereknek, mert Ășgy tudnak rajta segĂ­teni. A gyakori lĂĄzasodĂĄs nem normĂĄlis. NĂĄlunk fĂŒl-orr-gĂ©gĂ©szeti problĂ©ma volt hasonlĂł tĂŒnetek hĂĄtterĂ©ben. Egyik reggel megmƱtöttĂ©k, mĂĄsnap mĂĄr mehettĂŒnk haza, 2 hĂ©t alatt megtörtĂ©nt a felĂ©pĂŒlĂ©s.

Az a para, ha nem derĂŒl ki, miĂ©rt nem eszik a gyerek.

2023. jĂșn. 22. 17:05
 14/21 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
KislĂĄnyom 3,4 kg-mal szĂŒletett, egy Ă©vesen 8 kg volt. Mindig kevesebbet is evett az ĂĄtlagnĂĄl. Most 13 Ă©ves, Ă©s nagyon vĂ©kony alkat. IdƑvel elfogadtam, hogy Ƒ ilyen. Én is nagyon aggĂłdtam, voltunk kivizsgĂĄlĂĄson is, de nem derĂŒlt ki semmi. (AmĂșgy Ă©n is sovĂĄny alkat vagyok.)
2023. jĂșn. 22. 17:06
 15/21 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

7180 g volt egy Ă©vesen. 16 hĂłs korĂĄig szopizott is, de nyilvĂĄn evett mellette mindent.

Most 4.5 Ă©ves, 14 kg Ă©s 109 cm. Egy energiabomba. Nem is rossz evƑ.

NƑvĂ©rem fia 128 cm Ă©s 19 kg. Na Ƒ brutĂĄl vĂ©kony.

2023. jĂșn. 22. 17:14
 16/21 anonim ***** vĂĄlasza:
22%
10,11 ez nem igaz ez baromsĂĄg 6 hĂłnapos korig fƑ tĂĄplalĂ©k, 1 Ă©vesen mar max reggel es este van Ă©s rendes Ă©telt eszik, nem csoda ha nem hĂ­zik ha csak anyatejet kap
2023. jĂșn. 22. 17:44
 17/21 anonim ***** vĂĄlasza:
56%
#16 De, ez a jelenlegi ajĂĄnlĂĄs. 6 hĂłnapos korig kizĂĄrĂłlag anyatej, Ă©s 1 Ă©ves korig marad tejalapĂș a tĂĄplĂĄlĂĄs. Elvileg minimum 2 Ă©ves korig kellene szoptatni.
2023. jĂșn. 22. 17:52
 18/21 anonim ***** vĂĄlasza:
38%
Igen ez a legĂșjabb hĂŒlyesĂ©g, ne aggĂłdj 2 Ă©v Ă©s mĂĄs lesz az ajĂĄnlĂĄs, mĂ©g egy gyerekorvossal sem talĂĄlkoztam aki azt mondja,hogy anyuka csak szoptasson 1 eves korig max kostoltasson..aztan jönnek a kerdesek 1,5 Ă©vesem meg csak szopizik nem akar enni,egesznap rajtam csĂŒng, 1,5 Ă©vesem nem hĂ­zik, 1 Ă©vesem mĂ©g csak kĂłstolni sem akar stb stb. Úgy erzem kicsit tĂșl avn tolva a dolog, eleve az hogy a csecsemƑkor 1 Ă©ves korig tart nem veletlen addig Ă©s nem vĂ©letlen az a neve, de utana egy kisgyerek Ă©s mindig az volt a norma,hogy 1 Ă©vesen max reggel este van anyatej avgy tĂĄpszer amĂșgy azt eszi amita csalĂĄd többi tagja, plane hogy a tej se rendelkezik mĂĄr a szamara elegendƑ tapanyaggal..
2023. jĂșn. 22. 18:07
 19/21 anonim ***** vĂĄlasza:
56%

18, olyannyira nem elegendƑ, hogy full anyatejes gyerekem 10 kilĂł volt 1 Ă©vesen.

Szegény éheztetett gyermek...

Nem maradt anyatejes sem a sok rosszindulatĂș tanĂĄcs ellenĂ©re. Csak az Ƒ tempĂłjĂĄban haladtunk 0 stressz mellett (tĂĄpszeres gyerekemmel kĂ©sz katasztrĂłfa volt a hozzĂĄtĂĄplĂĄlĂĄs). Nagyon jĂł evƑ a mai napig, pedig mĂĄr rĂ©g nem anyatejes, elsƑs volt most.

2023. jĂșn. 22. 19:06
 20/21 anonim ***** vĂĄlasza:
78%
Az Ă©n idƑsebbik kisfiam 3210 grammal szĂŒletett, 7,7 kg volt egy Ă©vesen. Most öt Ă©ves, nagyon max 14,5 kg. BorzasztĂł vĂ©kony, voltunk vele mindenhol, de semmi baja, ilyen alkat. Mindenki azt mondja, Ă©n aggĂłdom tĂșl, de megnyugtatĂł hasonlĂł alkatĂș gyermekekrƑl olvasni :)
2023. jĂșn. 22. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!