Akinek sok teje lett és vékony is maradt, mit tettetek érte?
Szénhidrátcsökke tett diéta, mértékkel. Világéletemben híztam mindentől, tudtam, hogy baromira figyelnem kell majd.
Amúgy azt látom magam körül, hogy a terhesség és szoptatás alatt meghízó anyukák JÓVAL többet esznek a babára fogva, mint gondolják. Nyilván ne ilyenkor sanyargassa magát az ember, de muszáj figyelni, ha az ember hízékony, ez van.
Tej lett,egyedül nekem a családban. Nem tudom,mitől,de NAGYON akartam.
8 hónapos terhes koromtól folyt a tejem konkrétan.
Annyit szopott a lányom, hogy 2 éves korára 13kg-t fogytam.
Reggelre is tócsában ébredtem általában,annyi kifolyt.
Sokat ettem,rengeteget. Olyan szénhidrát éhségem volt, hogy hihetetlen. Kenyér,kalács,tábla csoki kb minden nap. És rengeteg innivaló. Víz, limonádé, karamalz, nullás sör felváltva.
Igény szerint szopott 2 évig. 1.5 éves koráig minden étkezés után szopott,nem váltottam ki étkezést.
Azt hozzáteszem,hogy egy beteg gyermekről van szó,akinek nagyon fontos volt a sok kórházban töltött hét miatt az anyatej,a szoptatás.
A védőnő, az orvos végig biztatott, abba ne hagyjam. Még a gyerek 2 éves korában is csúnyán néztek rám,hogy elválasztottam.
De nagyon lefogytam,muszáj volt.
Nagyon sok stressz volt a betegsége miatt. A tej nem fogyott el érdekes módon,csak én.
#10 vagyok
Utolsó én is ezt tapasztalom. A tej nem fogy csak én.... nálunk is minden étkezée után tejcsi is van..
17es vagyok.
Aki azt írja,genetika. Az mire érti pontosan?
Nálunk anyai ágon pl senkinek nem volt tej nagymamáig visszamenőleg (nagymamám,anyukám, húgom), csak nekem. De nekem rengeteg.
Apai ágról nem tudunk sokat,mert apám anyukája fiatalon meghalt,apám nem beszélt róla soha.
Lehetséges, hogy onnan örököltem. De akkor pl a húgom miért nem?
Érdekes dolog ez.
Sok valaszban olvasom azt,hogy genetika.
Nekem lanyommal nem volt egy csepp tejem sem,nem szoptattam.nem sikerult normalisan lefogynom.
Fiammal annyi tejem volt, hogy meg egy babat siman jol lakattam volna belole.akkor meg lefogytam,olyan voltam mint a csontvaz.rossz volt ramnezni
Akkor hogybis van ez a genetikaval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!