Akinek sok teje lett és vékony is maradt, mit tettetek érte?
Mozogtam, figyeltem az étkezésre.
Tévhit, hogy terhesen, meg szoptatás mellett ne lehetne mozogni. Lehet, mértékkel.
Enni sem ettem összevissza mindent, nem álltam neki éjfélkor nutellás palacsintát enni minden éjszaka, mondván, hogy "azt kívánja a baba". Szoptatás alatt is figyeltem arra, hogy pl. fehérlisztet, cukrot ne egyek. Cserébe ettem gyümölcsöt, zöldséget, salátákat. Nem éheztettem magam, de pl. családi grillezéskor nem nagy adag sült krumplit ettem a hamburgerem mellett, hanem valamilyen salátát, esetleg édesburgonyát.
Nyilván 90 kg-ról nem most kell 50-re fogyni, de bőven formában lehet maradni szoptatás alatt is.
Engem a szoptatás fogyasztott, de közben ettem rendesen. 10 kg-t fogytam 3 hónap alatt, azóta stagnàl.
Sokat mozgok is, sportolok és hordozom a babàt ha megyünk vhova.
Semmit. Genetika.
57 kilóval lettem terhes. 4 hónappal szülés után már 53 kiló voltam. Fagyó tele tejjel. Kis étkű voltam mindig is, most sem eszem többet, sőt ölbe babám van/volt így inkább kevesebbet.
Szerintem full genetika
11 hónapos a babám, még mindig fő tápláléka az anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!