Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől függ, hogy valakinek...

Mitől függ, hogy valakinek sok anyateje van újszülöttje táplálásához, valakinek pedig alig van?

Figyelt kérdés

2023. jún. 19. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Alkat, leginkább. Lehet mellre rakni a gyereket egész nap, ha nincs. Ja igen, a szoptatásfétisesek szerint a nők 99,9999999999%-a tudna szoptatni csak nem akar. Csak nem mindegy milyen áron.

Két gyerekkel feszültem keresztre napi sok óra mellre tétellel, mellszívón csüngéssel és az istennek nem tudtam 20g-nál többet leszivatni velük. A rekordom egy óra gépi mellszívás alatt 120 ml - igaz, ez egy átaludt éjszaka utáni reggel volt... Ihattam a napi hat liter vizet, magamra kaphattam hat kiló felesleget, ülhettem napi 8 alkalommal a mellszívóra kötve és semmi nem segített, egy gyerek sem lett pár hétnél tovább full anyatejes.

Barátnőm meg három héttel szülés után már fullra rakta a fagyasztót a kizárólagosan anyatejes haspók gyereke mellett, mert a nap bármely pillanatában leszedett egy kézi aventtel 200 mlt.

2023. jún. 19. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Genetika, alkati, 3 van egyikeet sem tudtam 3 hónapnál tovább, pedig a baba és a mellszívó is egésznapos úgymond kiegészitőm volt,sok sem volt,nehezen is ment, eleg volt valami stresszes szituació vagy egy komolyabb migren és huss elapadt,mintha sosem lett volna. Sógórnőm meg mindkét gyerekét 2 eves korig szoptatja lazán pedig emellett egy pici nagyon vékony nő, én hiaba vagyok egy homokora alkat széles csípővel C-s mellekkel nem ment. Ez van.
2023. jún. 19. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Genetika. És jól írják előttem, ha egész nap mellen van a gyerek, akkor sem lesz több sajnos. Ez nem befolyásolja a genetikát, az már kialakult, nem lehet változtatni rajta. Amúgy egyszer hallottam, hogy pajzsmirigy probléma is állhat a háttérben. Ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Nekem alulműködésem van, egyik gyerekemet sem tudtam szoptatni. Nem biztos van köze hozzá, csak a genetika okozta.
2023. jún. 19. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
13# Nekem az egyik barátnőmnek petefészek kimerülése van és ő is mindent megpróbált, mégsem volt csak kevés teje mindkét gyereknél és ő mondta,hogy valahol olvasta,hogy az is befolyásolhatja. Nem olvastam utána úgyhogy nem tudom igaz e,de nekem is sajnos korai petefészek kimerülésem van,sokat gondolkoztam ezen amikor sehogy se lett több.
2023. jún. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!