Alkat, leginkább. Lehet mellre rakni a gyereket egész nap, ha nincs. Ja igen, a szoptatásfétisesek szerint a nők 99,9999999999%-a tudna szoptatni csak nem akar. Csak nem mindegy milyen áron.
Két gyerekkel feszültem keresztre napi sok óra mellre tétellel, mellszívón csüngéssel és az istennek nem tudtam 20g-nál többet leszivatni velük. A rekordom egy óra gépi mellszívás alatt 120 ml - igaz, ez egy átaludt éjszaka utáni reggel volt... Ihattam a napi hat liter vizet, magamra kaphattam hat kiló felesleget, ülhettem napi 8 alkalommal a mellszívóra kötve és semmi nem segített, egy gyerek sem lett pár hétnél tovább full anyatejes.
Barátnőm meg három héttel szülés után már fullra rakta a fagyasztót a kizárólagosan anyatejes haspók gyereke mellett, mert a nap bármely pillanatában leszedett egy kézi aventtel 200 mlt.
2023. jún. 19. 17:40
12/14 anonim válasza:
Genetika, alkati, 3 van egyikeet sem tudtam 3 hónapnál tovább, pedig a baba és a mellszívó is egésznapos úgymond kiegészitőm volt,sok sem volt,nehezen is ment, eleg volt valami stresszes szituació vagy egy komolyabb migren és huss elapadt,mintha sosem lett volna. Sógórnőm meg mindkét gyerekét 2 eves korig szoptatja lazán pedig emellett egy pici nagyon vékony nő, én hiaba vagyok egy homokora alkat széles csípővel C-s mellekkel nem ment. Ez van.
2023. jún. 19. 19:53
13/14 anonim válasza:
Genetika. És jól írják előttem, ha egész nap mellen van a gyerek, akkor sem lesz több sajnos. Ez nem befolyásolja a genetikát, az már kialakult, nem lehet változtatni rajta. Amúgy egyszer hallottam, hogy pajzsmirigy probléma is állhat a háttérben. Ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Nekem alulműködésem van, egyik gyerekemet sem tudtam szoptatni. Nem biztos van köze hozzá, csak a genetika okozta.
2023. jún. 19. 21:30
14/14 anonim válasza:
13# Nekem az egyik barátnőmnek petefészek kimerülése van és ő is mindent megpróbált, mégsem volt csak kevés teje mindkét gyereknél és ő mondta,hogy valahol olvasta,hogy az is befolyásolhatja. Nem olvastam utána úgyhogy nem tudom igaz e,de nekem is sajnos korai petefészek kimerülésem van,sokat gondolkoztam ezen amikor sehogy se lett több.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!