8 hónapos baba táplálásában segítség?
Azok válaszát várom elsősorban, akiknek a babája a főzelékeket csak gyümölccsel dúsítva, vagy csak az eleve édes főzelékeket fogadta el. Sem a főzött, sem a bolti bébikajákat nem fogadja el, ha nem olyan az íze. Hogyan tudnám a "natúr", de jó ízű főzelékeket is megszerettetni?
Ha nem ízlik neki, 5-6 kanál után már nem hajlandó belőle enni, sőt később se, akkor se ha egyébként meg éhes. Ilyenkor tápszert adjak, vagy másik főzeléket kell? Ki hogyan csinálja?
Régen ilyenkor fogták és cukrot kevertek bele.. :) De ez most nem menő..
Én azokba az ételekbe, amiket a babám nem fogadott jól, azokba Sinlac port kevertem.Tele van minden jóval, és a szentjánoskenyérmag miatt édes(kés).
Lehet simán csak pürét csinálni belőle, zöldség és gyümölcshöz is keverhető, de sűríteni is lehet vele a főzelékeket.(liszt, meg krumpli helyett)
Próbáld ki..nekünk az orvos is felírta..és sokkal olcsóbb úgy, mivel ez nem tartalmaz allergént.Majdnem hogy a felébe kerül receptre.
Köszönöm a gyors választ. :)
A Sinemil-ről hallottam, hogy valaki azzal készít főzeléket is, abban is van szentjánoskenyérmag...akkor az is hasonló lehet.... jövő héten megyünk tanácsadásra, íratok fel és kipróbálom.
Más tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!