Elitélendő ha újszülött kortól kezdve van egy rendszeres fizetett dada a mama mellett, aki állandóan segít és amikor kell akkor szabadidőt biztosít a mamának (vigyáz a babára)?
Mondtam vkinek hogy ha elég pénzem lesz én dadát akarok, hogy segítsen és elég furán nézett rám. Szerinetetk rossz dolog? Elvégre elég nagy feladat egy picibaba és a megszülése se egy nagy alvással kipihenhető dolog.
Ezt az állandóan meg nem úgy kell érteni hogy midnent ő csinál, csak amikor épp szükség van rá akkor fel lehet hívni. És ha úgy érzem h nem bírom már tovább a bezártságot akkor kimozdulhatok egy délutánra és ő vigyáz rá. Mint mondjuk a Jóbarátokban az a pasi, akit Ross utált.:D
Köszönöm a válaszokat. Úgy érzem, hogy nem beszéltetek le erről, még ha azt is mondjátok, hogy így nem vagyok jó anya. Ha telni fog rá akkor lesz dada, de a lelkiismeretemet fogom segítségül hívni, mikor megkérdezi hogy miylen gyakran jöjjön. Szerintem a lelkiismeretem majd tudatja velem, hogy meddig vagyok jó anya és mikortól lusta.:D
Mindensesetre ez egy elméleti kérdés volt nagyon messze vagyok még az anyaságtól, sokminden vár még rám addig és változni is fogok. Akinek van még véleménye azt szívesen várom. Köszönöm.
Nem értem, hogy miért vannak sokan felháborodva. Nekem az Édesanyám nagyon sokat segít most és segített a nagyfiamnál is. Ha el akarok menni vásárolni, vagy uram bocsá' fodrászhoz, kozmetikushoz. Azért mert van gyerekem még nem kell egy idegroncsnak lenni, aki el van hanyagolva külsőleg és ezért esetleg belsőleg is. Ezért mennek szét a házasságok, mert azt hiszik a nők, hogy attól lesz valaki jó anya, ha feltétel nélkül aláveti magát a gyereknek. A babának is az a jó, ha anyája boldog, és ha attól lesz az, hogy időnként magára is ad akkor tegye!
Én még 2-3 hetente egy-egy estére a barátnőmmel is elmegyek vacsizni, dumcsizni és akkor a férjem van a két fiúval. És nagyon élvezik.
Mindenki úgy éli az életét ahogy jónak látja, de az nekem sokkal furcsább, hogy írták néhányan, hogy még az anyukájukra sem bizzák a picit. :( Ez sokkal szomorúbb, mint ha valaki segitséget kér. Szerintem.
12 éves és 7 hónapos fiúk "rossz anyukája"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!