Elitélendő ha újszülött kortól kezdve van egy rendszeres fizetett dada a mama mellett, aki állandóan segít és amikor kell akkor szabadidőt biztosít a mamának (vigyáz a babára)?
Mondtam vkinek hogy ha elég pénzem lesz én dadát akarok, hogy segítsen és elég furán nézett rám. Szerinetetk rossz dolog? Elvégre elég nagy feladat egy picibaba és a megszülése se egy nagy alvással kipihenhető dolog.
Ezt az állandóan meg nem úgy kell érteni hogy midnent ő csinál, csak amikor épp szükség van rá akkor fel lehet hívni. És ha úgy érzem h nem bírom már tovább a bezártságot akkor kimozdulhatok egy délutánra és ő vigyáz rá. Mint mondjuk a Jóbarátokban az a pasi, akit Ross utált.:D
Az enyémen kívül valszeg csak pozitív válaszokat fogsz kapni, de akkor is leírom a véleményem, pedig nem akartam először. Ez egyrészt függ a körülményektől, hogy pusztán a saját kényelmed miatt akarod, vagy valóban szükséged van rá. Az utóbbi esetben semmi gond nincs ezzel, viszont ha csak kényességből, akkor miért szülsz? Nem voltál tisztában azzal, hogy mivel jár egy baba?! A nők nagy része ezt mind dada nélkül végig tudja csinálni. Mivel dadát írtál és nem bébiszittert, feltételezem, hogy szinte állandó felügyeletet szeretnél. Más az, ha néha egy-két órára akarsz kimozdulni feltöltődésképpen, erre minden anyának szüksége van, de állandóra??? Szerintem okkal néztek és néznek furcsán érte. Én a saját anyámra nem szívesen hagyom a babámat, mert rosszul érzem magam, ha nem vagyok ott, mikor felébred, mikor sír, mikor eszik... Ezért vagyok az anyja, hogy mellette legyek amikor szüksége van rám. Ha nem így lenne, kutyát tartanék.
Sajnálom ha megbántalak a válaszommal, tisztában vagyok vele, hogy már nem a középkorban élünk, de nekem ez a véleményem, ezt tudtam megosztani veled.
Egyébként ha megszületik a babád, akkor szerintem nem akarod majd másra hagyni, mert ha nem lesz veled, egy nyugodt perced sem lesz, csak Rá fogsz gondolni.
A kérdés nem állandó felügyeletre utalt, csak időnként, nem? És persze az sem ártana ha várnál vele jó pár hónapot!:D Van egy jól szituált barátnőm akinek volt dadusa ill. vigyázott a picire DE CSAK fél éves korától amíg anyuka bevásárolt és elment kozmetikushoz esetleg egyszer egy hónapban színházba apukával, de ott is azt vettem észre hogy nem volt rendszeres.
Én megmondom őszintén neked hogy nem mertem másra bízni annyira féltettem hogy nem úgy látják el ahogy én, max. az apjára hagytam míg orvoshoz mentem, főleg az elején mikor csak te tudod mi kell neki igazán. De lehet csak én vagyok így vele, és az előző válaszolók.
Kitartást!
Hogy mik vannak :):):):)
Hát igazuk van a többieknek,lehet én is furán néztem volna !
Én eddig 2szer biztam anyura a babámat(9hetes)de az is csak 1-1óra volt! Hát nem volt valami jó nélküle!Én el sem tudnám képzelni,hogy egy idegen vigyázzon a gyermekemre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!