Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hónap fiam egésznap igényli...

3hónap fiam egésznap igényli a figyelmet,nem szeret unatkozni, legjobban ölben szeretne lenni egész nap. Aztis csak úgy ha állok is vele Más baba is csinálja ezt ennyire?

Figyelt kérdés

Nem az a bajom hogy foglalkozni kell vele, hanem hogy a teendőim így megcsúsznak, mert ő nem hajlandó egy kicsit sem egyedül lenni a kiságyba sem, a pihenő székbe is csak pár percig van el.

már aludni is csak ölbe akar, és le se lehet tenni mert rögtön ébred

2023. jún. 16. 02:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
7%

7 gyermekes anyuka vagyok :

Megélhetési gyermek szülő ? Meg 7 verekedős gyereket szabadítok a világra ? Kezeltessétek magatokat szerintem, hogy ilyen történeteket gyártotok ismeretlenül.

2023. jún. 16. 11:19
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
2: így könnyű 7 gyereket bevállalni. Gondolom egymást nevelik. Hisz te ennyi gyerekkel azt sem tudod, hogy 3 hónaposan még nincs direkt hiszti. Sajnálom a gyerekeidet.
2023. jún. 16. 11:45
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ilyen volt, akkor kezdett jobb lenni, amikor kúszni kezdett, utána lefoglalta magát, de addig nagyon küzdős volt vele minden nap. Idővel amúgy jobb olyan szempontból, hogy jobban hozzászoksz, hogy babával a kezedben csinálj ezt azt. Nekem 2 hónapos babával majd leszakadt a karom, azóta 10 kiló és úgy szaladok vele, mintha egy pockot vinnék. :) A férjem pedig válás helyett átveszi a gyereket munka után és elmondja, hogy milyen hálás azért a rengeteg "semmiért", amit napközben csinálok. Mert aki tudja, hogy mennyi munka tisztességesen ellátni fizikailag és érzelmileg egy babát, az örül, hogy napközben ő dolgozik. Addig pedig be tudom fejezni, amit napközben nem sikerült és mindenki boldog.
2023. jún. 16. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!