3hónap fiam egésznap igényli a figyelmet,nem szeret unatkozni, legjobban ölben szeretne lenni egész nap. Aztis csak úgy ha állok is vele Más baba is csinálja ezt ennyire?
Nem az a bajom hogy foglalkozni kell vele, hanem hogy a teendőim így megcsúsznak, mert ő nem hajlandó egy kicsit sem egyedül lenni a kiságyba sem, a pihenő székbe is csak pár percig van el.
már aludni is csak ölbe akar, és le se lehet tenni mert rögtön ébred
Az én babám is ilyen volt, de gyanítom hogy a legtöbb 3 hónapos ilyen. Én elhanyagoltam amit lehetett és egész nap fogtam, aztán kb. akkor kezdtem kendőzni, ami nagyon segítség volt. Így se tudtam mindent megcsinálni, de nagyon sokat segített.
Mai napig nem ültem szerintem, mert napközben nem alszik csak kézben. Sajnos át kell vészelni, jobb lesz.
De nem azért vállaltam szegényt hogy ne foglalkozzak az igényeivel és már 3 hónaposan elvárjam hogy értse meg hogy nem körülötte forog a világ és türelmesen várja meg míg mást csinálok.
Ne kapasd el ennyire.
Később a fejedre nő.
Elkapatni egy harom honapost
Istenem de tajekozatlanok vagytok
3 hónapost nem lehet elkapatni...
2#-es válaszoló te meg erre ne legyél büszke. Mamámnak is 7 gyermeke van,a nagyobbak(anyát is beleértve)mesélték,hogy konkrétan ők látták el a kisebbeket,ők nevelték fel,mamám csak elment megszülte őket és szevasz volt. Törődést nem kaptak,idő se volt rájuk gondolom,de igazán akarat sem. Nem gondolnám,hogy 7 gyereknek minőségi idő jut,ennyit erről. A kötődésükön is meglátszik a mai napig,egymáshoz ragaszkodnak,de a saját anyjukhoz nem. Nagymamának is sajnos mindig csapnivaló volt,most is az. Unokáit ugyanígy letojja. Erre lehet büszkének lenni nálad is. :D
3 hónaposan nálunk is ilyen volt a lányom,ha nagyon fogzik bármi van most is ilyen,hogy szeretne hozzám bújni. Mekkora probléma... ettől függetlenül elvan most már a játékaival is,stb. Nem lett "elkapatva". Ilyen hülyeséget se hallottam még csak a 70+-os idősebbektől,akiknél ez volt a divat. Milyen teendőid csúsznak meg kérdező? Ilyen pici baba mellett kit érdekel a házimunka? Mi rendeltünk ételt,a többit felosztottuk,vagy hordozókendőbe tettem és úgy csináltam a dolgom. Nem pici a lakás de mindig minden megvolt csinálva,most az hogy a tiszta ruha csak késő délután lett elpakolva és nem reggel 8-kor,kit érdekel...
#2. Elhiszem, hogy számodra ez hihetetlen, de nem mindenki megélhetésből szül. És aki nem, az szeretné, hogy a gyermeke mentálisan és érzelmileg is ép legyen.
Neked meg köszi, hogy ránkszabadítasz 7 iskolai zaklatót, verekedőt, erőszaktevőt.
Elhiszem, hogy ezt a mintát örökölted, de régen sem mindenkit vettek el vasvillávalaz anyjától...
Életkori sajátosság. Nekem is ilyen volt a lányom, kúszással (7 hósan) olyan fordulatot vett a helyzet, hogy egyedül akkor akart kézben lenni mikor evett vagy álmos volt. Pont eddigre 2x aludt már csak nappal és az egyik alvása legalább 1 óra hosszú volt. Én nem hagytam sírni, bíztam abban, hogy tényleg nem lehet elkapatni, nagyon sokat aludt mellkason pl.
Jelentem, 6 évesen lefoglalja magát is, amíg mondjuk megfőzöm az ebédet. Nem nőtt a fejemre..
“elég szomorú, hogy a tesód felnőtt férfiként nem képes belátni, hogy ez átmeneti állapot, a gyerek első éve ilyen, és sajnálatos, hogy a saját gyerekének az érzelmi stabilitásának megalapozását feláldozná csak azért, hogy neki ne legyen kényelmetlen.”
Az a szomorú, hogy egy nő ennyire semmirevaló lusta dög. Semmit nem csinál a gyerek mellett. Még a nagyobbal sem törődik érdemben. Nem az a baj, hogy a bátyámnak is gondozni kell a gyerekkel, hanem hogy munka mellett, volt hogy covidosan, majd később sérült végtaggal is neki kellett a kerttől kezdve mindent csinálnia. Gazol a kertben, aztán fel van hívva telefonon, hogy menjen be a házba kitörölni a gyerek seggét. A nő meg ott van a szomszéd szobában. A másik bátyám van otthon a gyerekeivel gyesen. Ő érdekes módon mindent meg tud csinálni a kicsi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!