Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 évesen biztos mehet...

2,5 évesen biztos mehet óvodába a gyerek?

Figyelt kérdés
Beiratkozásnál az óvodába azt mondták akár szeptembertől is mehet a fiam óvodába attól függetlenül hogy december végén tölti be csak a 3. életévét. Én pedig eddig abba a tudatban voltam hogy amíg nincs 3 éves csak bölcsőde jöhet szóba.
2023. jún. 15. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is oelenkasan vettek fel a gyereket. Annyit kergek, h bugyipelus legyen, azt huzzak fel le. De csak delben kellett. Reggel vittrm tiszta pelusban, az volt rajta ebedig. 11.40 ig. Mondjuk en otthon csereltem 10 fele is anno... ebed utan huztak ra egyet alvas elott. Es mikor mentrm 15 fele abban hoztam el. Otthon csereltem. Igy igazabol 1x 2 perces muvelet volt reszukrol. Es a pelenka haztartasi hulladek, nem veszelyes.
2023. jún. 16. 10:03
 12/13 anonim ***** válasza:
December kozepei a fiam, felvették szeptemberben. Kiscsoportos lett mint a többi és nem is dolgoztam még akkor. Folyékonyan, érthetően beszélt és szobatiszta volt. Én így voltam biztos benne.
2023. jún. 16. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:
45%

Szia

Mehet oviba

Kislányom is decemberi,most lesz 4 éves

De én nagyon megbántam,hogy vittem 2.5 évesen,más is mondta,hogy mit csodálkozom ezen. Még itthon kellett volna tartanom,hogy idén kezdjen. Addig is erösödött volna az immunrendszere.

Hiába folyékonyan beszélt,hiába szobatiszta volt

Annyit volt beteg, hogy nagyon nagyon megviselte. Lelkileg is. Mindenhogy.

Voltunk immunvizsgálaton,minden tökéletes. És mégis, havi 3, 4 napot ment,utána itthon volt 3 hétig, vagy a kórházban egy jó kis Rsv virussal, majd tüdőgyulladás, hörgőgyulladás

Ezen kivül meg az arcüreggyulladás ami állandó jelleggel volt.

Szóval ha lehet vártam volna még egy évet, lehet ugyanugy elkapta volna a betegségeket,csak valószinű nem ilyen hosszú lefolyású

A kicsi májusi, vele meg fogom várni, hogy betöltse a 3.életévét,és utána megy szeptemberben

2023. jún. 16. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!