Tapasztalatokra lennék kiváncsi a 8 hónapos babáitokkal kapcsolatban. Nektek hol tartott a fejlődés ebben a korban?
A fejlődése nem feltétlen a jó úton halad, vezetek neki babanaplót, és most a 8hós oldalra nem tudok új fejlődést írni, mert még mindig ugyanazokat csinálja mint 7 hónaposan. Semmi fejlődés. Kúszni nem kúszik, térden hintázik már 6,5 hós kora óta, semmi értelmes szava nem volt még mindig se egy babaaa se egy mamaaa semmi.
Akkor hiába mutatok neki könyvet, magyarázom mi micsoda mutogatom, de nem érdekli oda se néz. Elmondtam már 100szor neki h tütü az autó, megkérdezem hol van a tütü? Aztán vagy elkezd sírni(?) amit nem is értek, vagy nem foglalkozik velem.
Ez azért elég gáz sztem, hogy 1 hónap alatt semmit nem fejlődött. Nem lehet tanítani semmire, nem utánozza a gesztusainkat, semmi hajlandóságot nem látok arra, hogy érdekelje.
Az ébrenléti ideje is katasztrófa 1 óra után elkezdi a hisztit, 2 óra után elalszik, ha mégsem akkor tovább megy a nyafi. Holott az ilyen korú babák 3-4 órát is fent vannak.Írtam a védőnőnek azt mondja vigyem el vasat nézetni. Elviszem majd, de érdekelne hogy másnál is volt e ilyen?
Ugyan ne viccelj,szerinted egy nyolc honapost a konyv fog erdekelni?csak annyira mint mas targyak.nem azert fogja a konyveket szeretni mert az konyv,hanem mert szines stb .
Az ertelmes szavat meg ne vard most...fiam 14 honapos es harom szavat tud mondani,ennyi idos koraban csak gagyogott
Meg mutatod neki,hogy tütü?es azt varod,hogy meg meg is mutassa utana.te hol elsz?egy nyolc honaposrol beszelunk.
Mi a fenere akarod tanita?szamolni irni?
Ezert elvinni orvoshoz te jo isten.nagyon el vagy tajolodva
Az alvas meg?hat megall az eszem,hogy szegeny gyereked meg akkor nem almosodhat el amikor akar mert anyucinak nem tetszik...
Nagyon szep,hogy aggodsz a babadert de aggodj akkor amikor tényleg van problema ne akkor amikor nincs.
Ne nevelj anyamasszony katonajat a gyerekbol,akit minden egyes nyekkel dokihoz visznek.
Az ilyen paramamiknaknlesz altalaban eletkeptelen gyerekeik felnőttkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!