Fejlődési ugrás? 6 hetes kislányom 2-3napja napközben nyűgös, alig alszik,1,5-2óránként eszik, illetve, éhes, eszik kicsit, majd fél óra múlva megint éhes. Tejem van, mégsem szívja ki. Teljesen megborult a rendünk, tapasztalatok?
Szia
Az én lányom dettó ugyanígy volt, bármit csináltam amit mondtak, semmire nem haladtunk. Ugyanaz a szisztéma maradt továbbra is.... Nem vagy feszült, vagy nem idegeskedsz valami miatt? Mert nekem ez borította fel a lányom napirendjét, a sok idegeskedés, és ezt ők is megérzik :(.
Nekünk most állt be, és már fél éves a kislány, de most meg jön a foga, és azért kel fel még éjszaka is 1-szer, kétszer.... Nyugodj meg, helyre fog állni, csak egy kis idő, és türelem :D.
Babybogyó87
Fú, hát nem lehet, hogy pont azért nyűgös, mert ilyen gyakran eszik és fáj a hasa?
Ha eddig jól szopott de most nem szívja ki a tejet akkor lehet, hogy nem is éhes, csak nyűgös és szopival akarja magát nyugtatni.
Én megpróbálnám kihúzni 3 órára, persze nem úgy, hogy tombolva sír érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!