Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fejlődési ugrás? 6 hetes...

Fejlődési ugrás? 6 hetes kislányom 2-3napja napközben nyűgös, alig alszik,1,5-2óránként eszik, illetve, éhes, eszik kicsit, majd fél óra múlva megint éhes. Tejem van, mégsem szívja ki. Teljesen megborult a rendünk, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 09:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Éjjel rendesen alszik, fél nyolc után csak éjfél körül és hajnali 4-5körül eszik.
2010. nov. 18. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Az én lányom dettó ugyanígy volt, bármit csináltam amit mondtak, semmire nem haladtunk. Ugyanaz a szisztéma maradt továbbra is.... Nem vagy feszült, vagy nem idegeskedsz valami miatt? Mert nekem ez borította fel a lányom napirendjét, a sok idegeskedés, és ezt ők is megérzik :(.

Nekünk most állt be, és már fél éves a kislány, de most meg jön a foga, és azért kel fel még éjszaka is 1-szer, kétszer.... Nyugodj meg, helyre fog állni, csak egy kis idő, és türelem :D.

Babybogyó87

2010. nov. 18. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Fú, hát nem lehet, hogy pont azért nyűgös, mert ilyen gyakran eszik és fáj a hasa?

Ha eddig jól szopott de most nem szívja ki a tejet akkor lehet, hogy nem is éhes, csak nyűgös és szopival akarja magát nyugtatni.

Én megpróbálnám kihúzni 3 órára, persze nem úgy, hogy tombolva sír érte...

2010. nov. 18. 09:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindkettőtöknek igaza lehet. Elég feszült vagyok, hogy mindent jól csinálok-e, hogy megértsem, mikor mit szeretne. Ésszel tudom, hogy nem kellene, de nehéz kontrollálni :)
2010. nov. 18. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj , ha ilyen gyakran szopizik, hiszen ez az igény szerinti szoptatás lényege. Ha nem lesz éhes , akkor úgysem fog szopizni. A legjobb nyugtató számára az anyamell és a szopizás. Próbálj meg neki esetleg adni valamit hasfájásra , ha úgy látod, h mégis a hasa fáj, de ettől függetlenül nyugodtan rakd mellre a babád, amilyen gyakran ő igényli.Ilyenkor még nincs napirend, szóval ne aggódj, még sok ilyen borulás lesz, mert amikor azt hiszed h na beállt valamire, akkor megint változni fog.
2010. nov. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!