Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell adagolni az infacolt?

Hogyan kell adagolni az infacolt?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy minden evés előtt kell adni, ennyit mondott a doki. Rá van írva, hogy 0,5 ml kell. A doboz 50 ml-es, tehát 100 adag, ami napi 7 kajánál kb 15 napra kellene, hogy elég legyen. A cseppentőre rá van írva, hogy 0,5, de ha olyan sokat adok neki, nálam már 5 nap alatt elfogy. Ti mennyit szívtok fel a cseppentőbe?
2008. dec. 30. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
én annyit szívtam cseppentőbe amennyi rá volt írva de nem mindenkajci előtt adtam hanem kb minden második előtt
2008. dec. 30. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Az én fiam 6 hetes!Én nem adok neki annyiszor ahányszor eszik!Mert én akkor etetek amikor éhes!Van mikor fél óra mulva is kéri a cicit.Akkor nálam se tartana egy hétnél tovább!Meg szegény gyereknek gyogyszer tuladagolása lenne ha annyit adnánk neki!Én napi háromszor adok neki egy olyan pumpányit!Meg éjjel adok még kétszer!Nekem a védőnő is azt mondta,h.ugy jó ahogy adom!Az én fiamnál szelek jönnek csak hasfájós mert nem tud kaksizni sokszor.Szóval nem baj ha nem minden etetésnél adsz neki!
2008. dec. 30. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi 2 hónaposak vagyunk és mi is csak minden 2. evésnél használjuk.De mivel éjjel végig alussza,így kap a vacsi előtt-és reggelre tuti kijön a kaki.Ezt elvileg nem lehet túladagolni!
2008. dec. 30. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!