Felvennétek ölbe az 1 hónapos babátokat ebben az esetben ha sír?
Nem éhes, mert evett, pelusa ki volt cserélve, melege nincs, nem fázik, evett, görcsei nincsenek, mert a lábát nem húzza fel, de hangosan sír.
Sokszor elaltatom, óvatosan leteszem az ágyába, de ahogy megérezte, hogy le van téve, megint sír. Ahogy felveszem, elhallgat.
Nagyon hangosan sír, félek, hogy megfájul a torka vagy ártok az idegrendszerének ha nem hallgattatom el. Idegesen kapkodja a kezeit, a fejét löki hátra.
Sokan mondták, hogy ne vegyem ölbe ilyenkor, mert megszokja és nehezebb lesz nekem később. De egyszerűen nem tudom nézni tétlenül ahogy sír
Én a másfél évest is felveszem, ha kéri. Meg mindegy hány éves lesz, ha neki arra van szüksége, hogy felvegyem és megöleljem, megteszem. Én vagyok az anyja, mégis kitől várja ezt, ha nem tőlem?
De megnyugtatlak, egy másfél éves már nem nagyon akar a kezedben lenni, pedig hidd el, én aztán minden nyösszre felvettem, mert leszrtam a sok károgó kretént. De pontosan tudja, hogyha baj van, vagy csak megerősítésre vágyik akkor bármikor jöhet hozzám, soha nem fogom ellökni, hogy bmeg most már 3 éves vagy, ne tarts rám többé igényt.
Perszehogy felvettem a fiam.
Kit erdekelt a haztartas,kit erdekelt az ebed,meghogy mindig kezben akart lenni.
Egy uj joveveny volt,aki nem ertette,hogy a fenebe kerult erre a vilagrw a kenyelmes pocibol.
Nehogymar hagyjam sirni.szivem szakadt volna meg.
Miert akarsz a sok okoskodora hallgatni?az anyai osztoneidre hallgass ne masok hulye tanacsait fogadd meg.
Vedd fel akarhanyszor csak akarja
Kapsz még egy megerősítést. Vedd fel a kicsit. Nem kell kézben tartanod, vannak különböző hordozóeszközök, amikkel magadra tudod rögzíteni a babát. (Pl.hordozókendő) Egy pár hétig még nagyon sokat lesz rajtad, ez teljesen természetes és normális. Amikor megindul a mozgásfejlődés, lassan de biztosan le fog válni rólad a kicsi.
Én azt mondtam az idősebb nőrokonoknak, hogy 3 év és úgyis megy óvodába, addig meg szeretném kiélvezni a babaillatot. 14-15 év múlva meg már csak akkor fog hozzám jönni, ha éhes vagy pénz kell. Utána nem volt ebből vita.
Én már most a leválástól félek, aztán mégcsak 2 és fél hónapos ^.^
Annyira szeretem, ölelgetem, puszilgatom. Imádom. Sokszor alvás közben elkezd hiányozni (nappal néha alszik rajtam, éjszaka 7+3 órát) de nyilván nem fogom felkelteni hogy magamhoz vegyem.
Soha nem értettem, hogy anyukák miért mondják, hogy szerelmesek a gyerekeikbe, hát most már értem. Pedig lányom van.
Tudom lesz olyan hogy a falat fogom kaparni tőle, de most még élvezem a kisbaba létét. Te is tedd ezt. Olyan gyorsan nőnek. Mégcsak 2 és fél hónapos ahogy fentebb írtam, de már hatalmas a különbség a születése óta. 🥺
Ha lehetőség van rá, akkor ki kell élvezni. Én örülök hogy erre van lehetőségem.
Nem értem miért lett lepontpzva az utplsó
Igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!