Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felvennétek ölbe az 1 hónapos...

Felvennétek ölbe az 1 hónapos babátokat ebben az esetben ha sír?

Figyelt kérdés

Nem éhes, mert evett, pelusa ki volt cserélve, melege nincs, nem fázik, evett, görcsei nincsenek, mert a lábát nem húzza fel, de hangosan sír.

Sokszor elaltatom, óvatosan leteszem az ágyába, de ahogy megérezte, hogy le van téve, megint sír. Ahogy felveszem, elhallgat.

Nagyon hangosan sír, félek, hogy megfájul a torka vagy ártok az idegrendszerének ha nem hallgattatom el. Idegesen kapkodja a kezeit, a fejét löki hátra.

Sokan mondták, hogy ne vegyem ölbe ilyenkor, mert megszokja és nehezebb lesz nekem később. De egyszerűen nem tudom nézni tétlenül ahogy sír

2023. jún. 9. 18:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

A testkozelre valo igeny pontosan ugyanolyan, mint a tobbi, amit felsoroltal. Szoval akar azt is kerdezhetned, hogy megetetned, ha ehes, vagy hagynad sirni?

Genetikailag belenk van kodolva, babakent anno, ha valakit letettek az erdoben, es nem talalta meg az anyja, annak annyi volt. 2-300 eve van csak ez, hogy ott hagyhatod a szobaban. Te tudod, hogy nem lesz baja, de a tobbezer eves program fut tovabb a gyerekben. Keszulj, hogy ez meg egy jo darabig igy lesz. Hordozokendo es Adamo-hinta segitett nekem sokat.

2023. jún. 9. 19:16
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Amúgy pont ezért lett szétszedve a kiságy mikor 6 hetes volt, mert nem használtuk, cicin elaludt és ahogy felé értem felébredt, így átszoktunk egy nagy ágyra és máris jóval kevesebb gond volt!

2023. jún. 9. 19:18
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ölelésedtől megnyugszik, akkor valószínűleg ez kell neki, a közelség, az anyai szeretet. Csak simán ez.
2023. jún. 9. 19:19
 14/37 anonim ***** válasza:
94%
Uhh #9, a világból ki lehet kergetni ezzel a másodikat majd nem fogod szöveggel. De, igen. Annyi gyereket vállalok, amennyinek meg tudok adni mindent, mintha csak ő lenne. Lehet, hogy ő mást fog kapni, mint egy egyke, de nem kevesebbet.
2023. jún. 9. 19:21
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, még jó! Bárhány hónapos/éves babámat, bármilyen esetben, hacsak valamiért épp nem tudom felvenni!
2023. jún. 9. 19:28
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Kb egy éves korig mindig felettem a lányomat. Utána is, csak már nem minden hisztire.

Egy hónapos, ne viccelj már.

2023. jún. 9. 19:29
 17/37 anonim ***** válasza:
78%

Volt 9 hónapod, hogy felkészülj erre... De arról nem olvastál mi az a negyedik trimeszter?

Könyörgöm, 9 hónapig egy testben éltetek. Te vagy neki a biztos pont a világban. A te illatod, szívverésed neki a világ közepe. Azért sír, mert ez a biztos pont kell neki.

2023. jún. 9. 19:41
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Az fel sem merül, mint szükséglet, hogy az anyja közelsége kell neki? Rossz tanácsokat kaptál. A kötődő nevelés a jó, a sírni hagyás káros. Azzal csak azt tanulja meg, hogy nem számíthat rád (sem), így felesleges jeleznie, amiből a tanácsadóid annyit szűrtek le, hogy tök jó, mert nem sír legalább.
2023. jún. 9. 19:43
 19/37 anonim ***** válasza:
93%

Hordozd! :)

Az neki és neked is a legjobb, valószínű ő még jobban igényli a testkontaktust, mint az átlag, neked meg egy idő után nehéz lesz tartani őt órákig (nyilván nem is lehet, el fogsz fáradni). Egy hordozókendő később csatos hordozó csodákra képes.

2023. jún. 9. 19:44
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Te ha ettél, elmentel wcre és jól aludtál nincs szükséged a férjed kozelsegere..?

Annak a gyereknek te vagy a minden, nem csak a fizikai szükségleteit kell kielegiteni konyorgom.

2023. jún. 9. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!