Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tápszert ajánlotok 4...

Milyen tápszert ajánlotok 4 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Jelenleg Milupa Milumil HA start-ot kap, de úgy vesszük észre egyre kevésbé ízlik neki. Mi az ami finom is és nem is fáj tőle a poci? Na meg persze nincs horror ára.
2010. okt. 11. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Azt mondják hogy a dm-es és a rossmann-os tápszerek finomak és nem drágák.

mi egy dobozzal vettünk azt kevertem a főzelékbe az is Milupa volt.

a banánostól minden ismerős babának fájt a hasa.

ha tudtok kérjetek termékmintát v. vegyetek próbacsomagot.

2010. okt. 11. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
A Mildibé teljesen jó.
2010. okt. 11. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Hipp 1-es nagyon finom, de nem a HA-s, hanem a sima. 1400 ft 800gramm a rossmannban.
2010. okt. 11. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Milupa milumil sima is finomabb mint a HA.

A rossmanost és a dm-est a lányom fintorogva köpte ki sokat végigpróbáltunk. Egyszer kóstoltam meg az egyiket, dobozán gyümölcsös volt, de olyan fűrészpor ízű, hogy ment a kukába.

Mi végig milupa termékeket vettünk. A tejpépeknek sokkal jobb ízük volt, mint a "sajátmárkásaknak". Igen, én megkóstoltam mindig mit adok a gyereknek.

2010. okt. 11. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
Kedves válaszolók. A kérdező tápszer után érdeklődik, nem tejpépet keres...
2010. okt. 11. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó elolvastam a többiek válaszát (utolsó előtti vagyok) mindenki tápszert javasolt, én is csupán kiegészítettem, hogy milyen tejpépet nem ajánlok.

Nézz kérlek utána a boltokban.

Volt tápszeres kislány anyukája

2010. okt. 11. 16:32
 7/13 anonim ***** válasza:

carmen.... 4 hónapos babának nem árulnak tápszert dm-ben vagy rossmannban, de azért küldd oda nyugodtan a kérdezőt.

gyógyszertárban tudsz venni, de orvost kérdezz, ő fel is írja és töredéke lesz a teljes árnak.

2010. okt. 11. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: bocsi hogy kérdezek tőled: ez a tápszer a milupa milumil ha start mennyibe kerül, mert öt hetes babám tápszeres két hete és beba ha startot kap de nagyon megfogja a pociját és alig kakil nagyon hasfájós és ez a tápszer elég drága is (beba) szóval kipróbálnám a milupát mert elég sokan ajánlották már. Köszi: És bocsi hogy belekérdeztem a tiedbe.
2010. okt. 11. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, az utolsó válaszolónak receptre 2100 körül van a nélkül 2900
2010. okt. 11. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Valamelyik előző vagyok. Van tápszer 4 hónapos babának. A dm-ben lehet venni Milupa milumil 1-est 2090,- az ára mifelénk.

De a legjobb, ha orvos írja fel receptre. Az a biztos, hisz HA-val kezdtétek.

2010. okt. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!