Milyen tápszert ajánlotok 4 hónapos babának?
Azt mondják hogy a dm-es és a rossmann-os tápszerek finomak és nem drágák.
mi egy dobozzal vettünk azt kevertem a főzelékbe az is Milupa volt.
a banánostól minden ismerős babának fájt a hasa.
ha tudtok kérjetek termékmintát v. vegyetek próbacsomagot.
Milupa milumil sima is finomabb mint a HA.
A rossmanost és a dm-est a lányom fintorogva köpte ki sokat végigpróbáltunk. Egyszer kóstoltam meg az egyiket, dobozán gyümölcsös volt, de olyan fűrészpor ízű, hogy ment a kukába.
Mi végig milupa termékeket vettünk. A tejpépeknek sokkal jobb ízük volt, mint a "sajátmárkásaknak". Igen, én megkóstoltam mindig mit adok a gyereknek.
Kedves utolsó elolvastam a többiek válaszát (utolsó előtti vagyok) mindenki tápszert javasolt, én is csupán kiegészítettem, hogy milyen tejpépet nem ajánlok.
Nézz kérlek utána a boltokban.
Volt tápszeres kislány anyukája
carmen.... 4 hónapos babának nem árulnak tápszert dm-ben vagy rossmannban, de azért küldd oda nyugodtan a kérdezőt.
gyógyszertárban tudsz venni, de orvost kérdezz, ő fel is írja és töredéke lesz a teljes árnak.
Valamelyik előző vagyok. Van tápszer 4 hónapos babának. A dm-ben lehet venni Milupa milumil 1-est 2090,- az ára mifelénk.
De a legjobb, ha orvos írja fel receptre. Az a biztos, hisz HA-val kezdtétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!