Székrekedéses babának milyen tápszert ajánlotok? 8 hónapos. Bővebben lent!
Szia!
Mindenképp kellene beszélned az orvosotokkal! Én nem váltanék tápszert a megkérdezése nélkül, de persze informálódnék és vszínű én is itt tennék fel hasonló kérdést ;-)
Igaz az én lánykám még csak 6 hónapos lesz (ápr. 4-én), de neki is volt székrekedése tápszertől, amikor 4 hónapos korában elapadt a tejem. Nekünk a Nestlé BEBA Aktív tápszer lett a megoldás (ezt írta fel a gyermekorvosunk a kakigondok miatt), ebből is mostanában váltunk mi is 2-esre. De nektek már a BEBA 3 Aktív való. Ebben a tápszerben van bifidusz, ami segíti az emésztést.
Nálunk segítettek a bifiduszok :-D Bár ha hasfogós "rendes" kaját ütök össze neki, akkor még így is előfordult, hogy nem volt minden nap "termés"... de azóta figyelek arra, hogy ilyen napokon mindig kapjon székletlazítós gyümit is, így az általában kompenzálja a hasfogós kaját. Az egyik barátnőm székrekedéses problémákra minden nap ad szilva babkaját pár kanállal a lányának, így már náluk sincsenek gondok :-)
Mindenképp beszélj az orvossal, mert ez olyan probléma, amiről szerintem tudnia kell, mégiscsak ő a szakember. Vagy legalább is reméljük :-)
Azért remélem tudtam segíteni!
Kívánom, hogy hamar oldódjanak meg a manócskád kaki gondjai!!! :-)
Előző vagyok! Természetesen szilva *babakaját szerettem volna írni!!! :-D
Ezen a linken megkukkanthatod azt a tápszert amiről írtam neked:
Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy nem vényköteles... és 6 hónapos kor után már nem írják fel, mert nem speciális tápszer (mint a HA, vagy AR) :-(
Így elég húzós az ára, 2800 Ft körül van egy 600g-os doboz! (De érdemes figyelni az akciókat, mert múlt hétvégén a Tescoban 1890Ft-ért vettem dobozát, persze először megnéztem, hogy mikor jár le!)
Remélem most nem gépeltem félre semmit!... borzasztó a billentyűzetem :-/
Szia!
A tegnapi 8:54-ös vagyok. Nézegettem még tápszerkatalógust és úgy tűnik, hogy a HiPP 2 Plus Tejalapú Anyatej-kiegészítő tápszer is emésztést segítő. Az ára ennek is olyan 2900Ft körül van, de ez 800g-os. Viszont erről nem tudok neked semmit sem mondani, mert nekünk a BEBA Aktív bejött. (Leányzóm már 1 hete kap a 2esből is orvosi utasításra és van kaki minden nap, szép lepényes). Amúgy nálunk a Milupa milumiltól voltak gondok.
Babócád most melyik tápszert eszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!