Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs tejem! Tápszert próbálta...

Nincs tejem! Tápszert próbáltam adni neki, és nem eszi. Egy két kortyot iszik és kész. Mit ajánlotok, hogy enné meg? 6 hónapos.

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
sok fajta tápszer van probálgass egy párat.egy kis kakaóport teszel bele?az én lányom úgyis itta!valamikor jobban szerette hidegen mint langyosan szval próbálgatni kell, de nem olyan pici már próbálj neki adni tejpépet egy pár napig aztn térj vissza a tápszerre lehet megunta
2010. júl. 24. 22:05
 2/18 anonim ***** válasza:
adhatsz neki 2es tápszert mert az 1es baromi keserü,vagy izesitettet,mert az anyatej után a babák ennyi idősen nem mindig isszák az egyes tápot.
2010. júl. 24. 22:06
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Adj neki gyümölcsöt keksszel,főzelékeket,tehén tejet.
2010. júl. 24. 22:06
 4/18 anonim ***** válasza:

Jó kis válaszokat kaptál. 6 hósnak kakaópor, keksz és TEHÉNTEJ?

Egyébként valóban, inkább próbálgass többféle tápszert vagy rizs illetve tejpépet is adhatsz. Kis almát, barackot, banánt.

2010. júl. 24. 22:13
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
bocsi a keksztől mi baja lesz?az a baj ebben a mai világban ,hogy minden túl van reagálva pl. én sem ettem a tépszert akkor csak 2 fajta volt és mégis élek...
2010. júl. 24. 22:18
 6/18 anonim ***** válasza:
Az én babám sem itta, egy ideig, aztán rájöttem, hogy olyankor még nem éhes (ő csak ritkán jelzi, hogy éhes, vagy sokáig bírja kaja nélkül). Egyszer kivártam, hogy már sírt annyira éhes volt és megitta. Azóta is megissza, ha igazán éhes. Ez csak egy tipp, mert nálunk ez volt, persze lehet, hogy a te babád tényleg éhes és mégsem issza. Amúgy az enyém is 6 hós és mi már megkezdtük a hozzátáplálást.
2010. júl. 24. 22:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Már eszik mást is.Reggel eddig szopizott de most nincs tejem.aztán tízórai tejpép gyümivel,aztán ebéd : főzelék husival.4kor gyümi vagy sima főzelék.este tejpép majd szopizás.EDDIG EZ VOLT!De már nincs tejem.Valamivel helyettesítenem kell.És a tápszert nem eszi.Most vettük meg,máris vegyek újat?
2010. júl. 24. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen,sajna probálgatni kell,add oda ismerős anyukának féláron mondjuk,vagy ha ismerős van,kérj töle egy adag tápszert ha van neki más fajta...
2010. júl. 24. 22:24
 9/18 anonim ***** válasza:
szerintem próbálgasd még aztán úgyis meglátod mi tegyél hozzátáplálás egészen jól hangzik nem fog éhen maradni,leghyen változatos aztán egy pár nap múlva ismét megpróbálod, ha akkor se akkor ízesítsd neki
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja!vagy tedd el,lehet pár hét mulva megissza másikkal váltogatva.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!