Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs tejem! Tápszert próbálta...

Nincs tejem! Tápszert próbáltam adni neki, és nem eszi. Egy két kortyot iszik és kész. Mit ajánlotok, hogy enné meg? 6 hónapos.

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem dugul el a cumisüveg?lehet inna de nem tud?

iszik pár kortyot és eldugul...

2010. júl. 24. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez az eldugulás nem rossz gondolat. A sima szűk lyukún nekünk sem jön ki a tápszer. Szegény gyerek mindig küzdött, aztán a nagyobb lyukkal már sikerült innia belőle.
2010. júl. 24. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Reggel és este azért kéne az a tápszer. Az én lányom is eszik már mindenfélét, amit szabad, de a reggeli és esti tápi nem maradhat el. Az meg is nyugtatja, ez a rendje-módja. Lehet, hogy tényleg eldugul a cumija. Én is lecseréltem az üvegünket (Tommy Tippe) NUK-ra. Ahhoz többféle cumit is lehet kapni. Próbálgasd tovább, ha éhes lesz, úgyis megissza. Nálunk sem volt zökkenőmentes az átállás szintén 6 hónapos korában. Az Avent üvegek is jók, ahhoz is van többféle cumi.
2010. júl. 24. 23:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Aventböl a variábilis cumi a jó,azon nem lyuk,hanem vágás va,és simán átmegy rajta a tápszer.
2010. júl. 25. 09:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Megfogadtam az egyik kommentet és megvártam míg sír.Hajnalban sírt,és úgy megette.Egyébként Nuby főzelékesből adtam neki.Szóval nem dugult el:)Mondjuk fura,hogy ilyen sokáig bírja kaja nélkül..
2010. júl. 25. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
A tejci jobb volt,gondolom ezt akkor eszi meg ha már nagyon muszáj.probáld ki legközelebb az izesitettet.
2010. júl. 25. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:

22:18-nak: A keksz teljesen felesleges, hisz nézdd meg, mivan benne: cukor, liszt és valami zsiradék. Ez mind mind csak üres kalória egy kisbabának és csak eltömíti az emésztőrendszerét, akár szorulása is lehet tőle. Régen a reszelt alma háztartási keksszel volt a divat 4 hós kortól, de ma már rájöttek, hogy a keksz nem igazi tápláló étel, hanem csak amolyan töltelék. Szóval én nem javaslom.

diet anyuka

2010. júl. 25. 12:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szerencsére már elfogadja,csak azt gondoltam,hogy egyből menni fog,és egy kicsit megijedtem.De megvártam míg sír,és elfogadja azóta.Habár a következő ízesített lesz.Viszont azt tudom,hogy sem tehéntejet,sem kekszet és kakaóport sem szabad beletenni,vagy úgy egyáltalán adni egy 6 hónaposnak.
2010. júl. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!