Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angliai anyucik! Mit ajanlotok...

Angliai anyucik! Mit ajanlotok, ha a babam, nem hajlando meginni a tapszert?

Figyelt kérdés

9 honapig COW&GATE tapszert itta es minden rendben volt.

Most nem iszik egyetlen egy kortyot sem belole.

Probaltuk azota a SMA-t es az APTAMIL-t is.

Van izesitett itt is mint otthon?

Sajnos en csak ezeket "ismerem" esekrol hallottam eddig+ a

HIPP organic, de az sem izesitett.

2010. nov. 23. 00:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg mivel izesithetem? Probaltam banant tenni hozza, de akkor nem jott ki a cumisuvegen.
2010. nov. 23. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha mindent vissza utasit próbáld szóptatni.
2010. nov. 23. 00:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Lehet en vagyok hu.lye, de tapszert akkor szoktak adni ha nincs anyatej!!

O legalabbis ezert kapta, nem azert, mert van heti 4000-5000 ft-m amit egyebkent kidobnak az ablakon es inkabb elkoltom tapszerre.

2010. nov. 23. 00:59
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

azért muris így egymás után az ékezetek nélküli írás, és a szóptatni, amit meg ékezet nélkül kéne.

Válts át tápszerről tejitalra, tejpépre. Azok biztos vannak ízesített formában. Szerintem 9 hónaposan már nem kell ragaszkodni a tápszerhez.

2010. nov. 23. 02:13
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

9 hónapos már elég nagy baba, még mindig csak tápszert adsz neki, semmi mást?!

Ha a tejbe/tápszerbe banánt vagy krumplit vagy főtt zöldséget turmixolsz, akkor nagyobb lyuku cumira van szükség : egy pengével vágd be kereszt alakban a cumi csúcsát, úgy átmegy rajta a sűrűbb ennivaló is.

Lehetne már műanyag kanálkával is etetni...

2010. nov. 23. 03:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az vált be (egy darabig), hogy a tápszerébe kevertem egy kevés csokoládés tejpépet. Ezt olyan cumival tudod adni, ami pépekhez való. Most 8 hónapos és a banános tápszer a kedvence, ezt bármikor elfogadja. A "nem szeretem" tápszerrel meg a főzelékeit készítem.

2010. nov. 23. 07:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Miota nem issza? Ha eddig megitta most meg hirtelen nem akkor nem is biztos, hogy a tapszerrel van a gond. Kisfiam akkor nem hajlando cumisuvegbol enni amikor jott neki a foga. A 240ml tapszer helyett 50-60ml-t huzott le keservesen. :( Fajt neki a szivas.

A cow and gate-bol vannak kulombozo izesitesu baba muzlik 4-6 vagy 7 honapos kortol adhatok. Van tropusi, almas, bananos.... Ebbol probalj bele keverni a tapszerebe, hogy kapjon egy kis izt. Ne sokat, hogy ne legyen suru. Kanallal is odaadhatod neki, cumisuvegbol nem ajanljak (a dobozara van rairva, de az okat nem tudom), de ha gondolod egy nagyluku cumin megprobalhatod. Esetleg csinalj neki tejbedarat (tapszerbol pici cukorral) hatha ezt megeszi es igy lesz egy kis tapszer bevetele. A darat "semolina" neven keresd. Ha nem beszelj a health visitorral. Lehet tenleg csak a foga jon vagy faj a torka... Nem biztos, hogy a tapszerrel van a gond, lehet csak ideiglenesen kene megoldast talani. A tapszer azert meg kell neki, napi 500ml szerintem meg kene igyon akkar 2 akkar 3 reszben vagy 4 reszben. De nem muszalj cumisuvegbol. Probald ki a hig muzliket, babarizset. A hippes muzlik is nagyon finomak, kisfiam kedvence az almas vagy a barackos. Ezek mar tartalmaznak tapszert csak vizzel kell keverni. Remelem megoldodik a gond.

2010. nov. 23. 08:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 3.14 es.

Te ezt hol olvastad, hogy csak tapszert kap es nem eszik mast is?

Szerintem en ilyet nem irtam.

Eszik gyumolcsoket zoldsegeket sot hust is.

Mivel szulksege van a napi 500-1000ml tej alapu taplalekra azert tettem fel a kerdest.

Tisztaban vagyok vele mikor mit kell adni egy babanak.Nem is ez volt a kerdes.

Kedves utolso: porridgera ertetted a tejpepet? Vettunk mar rengeteg felet belole.Probaltuk higra surure, hogy kanallal egye, de nem eszik belole annyit, hogy fedezze a szuksegletet.

Midwiff mondta, hogy valtsunk tapszert, de hiaba probaltkoztunk nem fogadta el.

Valaki irta a tejitalt.Az lenyegeben tapszer, csak nagyobb babaknak igaz?

Az hanyas szamu?

2010. nov. 23. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!