Mért ilyen értetlen és akaratos? Hogyan kezelitek?
én inkább irigykedve olvaslak, hogy eddig ilyen nem volt... nekem amióta tud menni a kisfiam ilyen akaratos, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja úgy hisztizik mint akit nyúznak (mikor még csak feküdni tudott akkor is így sírt ha leraktam egy pillanatra)
én azt szoktam csinálni, hogy ha semmi sem jó neki, hogy beteszem a járókába, ahol nem lehet baja és ott hagyom... pár perc múlva kiveszem, akkor kicsit le szokott nyugodni..
szerintem ilyenkor ha már hiszti van, hiába beszélek hozzá szépen/csúnyán tökmindegy, el sem jut a tudatáig annyira bepörgeti magát. Fogom és arrébbviszem, ennél jobbat sajnos én sem tudok....:(
"Mért ilyen értetlen ?"
már bocsi, de miért lenne érett??másfél éves!
dackorszak, hiszti...ez ezzel az életkorral jár...nagyon sokan fogják írni, hogy hagyd figyelmen kívül, büntesd meg, vidd be a szobájába míg le nem higgad, stb...szerintem ha többszöri figyelmeztetés, rászólás után sem fogad szót, és tényleg csúnyán hisztizik, akkor nyugodtan elverheted a fenekét!Nem lesz semmi baja, nem fog neki fájni, gondolom még pelenkás.Mondd meg neki, hogy ezt a viselkedést sem most, sem ezentúl nem tűröd.Abba fogja hagyni...
Mintha magunkat látnám. Hétvégén voltunk Tökfesztiválon, amit ott rendezett iszonyat volt. Bár nem érdekel mások véleménye, de ez már nekem is sok volt. Földhöz verte magát ha nem engedtem megfogni valamit, márpedig egy vásáron nem lehet mindent összefogdozni, mert olyan durván fogja meg a dolgokat, hogy tönkremegy vagy eltörik, és vissza se akarja adni, megvenni pedig nem fogok mindent. Nem tudtam beültetni a babakocsiba, csak ordított, mindenki minket nézett.
Állandóan hisztizik ha nem kap meg valamit. Nem tudom mit lehet vele tenni, csak azt tudom mit nem: én az ágyába tettem mindig büntetésből, amivel azt értem el, hogy 20 hónaposan átszokott hozzánk, mert nem alszik el az ágyában. Szóval...
Ha a szobájába viszem büntetésből nem marad ott hiába mondom, hogy maradjon ott a sarokba.
Kíváncsian várom én is a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!