Akaratos, sírós babák anyukái, ti hogyan kezelitek ha hisztizik a pici babátok?
Fél éves a kisfiam, és hihetetlen akarata van már első perctől kezdve, ha nem tetszik neki valami teli tüdőből ordít, nemcsak éhség, és fájdalom miatt, elég ha pl nem ér el egy játékot, vagy megunta a fekvést, vagy ha leteszem aludni (pedig az már az esetek nagy többségében megy egyedül, sosem ringatom), szóval bármiért :))
Nagyon félek, hogy ha már most ilyen, később majd a földre veti magát, stb.. ha valami nem úgy lesz ahogy ő akarja. Épp ezért sokszor hagyom őt, nem veszem fel állandóan, (van hogy akkor se hagyja abba ha felveszem), de nem tudom van-e valakinek valami jól bevált módszere...?
Egyébként ha jó kedve van hihetetlenül nyitott mosolygós baba, csak ha valami nem megy neki (pl mászás) iszonyú pipa tud lenni! :)) Köszi!
Köszönöm szépen! Egyetértek azzal, hogy az akaratérvényesítés=hisztivel :) Én is úgy gondolom,hogy most kell nagyon odafigyelni és következetesnek lenni, köszi a megerősítést!
Kedves utolsó válaszoló, nem bántottál meg, értem amit mondasz, de biztos vagyok benne a válaszodból, hogy a te gyereked nem ilyen :) Ha azt csinálnám amit mondasz, 3 másodpercenként kellene játékot cserélnem neki és a végén már egy percre sem lenne el nélkülem. Amit te írtál én is megteszem, nem azt várom tőle, hogy passziánszozzon egyedül:) Azért még ha van valakinek véleménye szívesen meghallgatnám! köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!