Mi a véleményetek erről a párásítóról? Érdekelne, hogy mennyire halk?
2010. okt. 10. 22:30
1/7 anonim válasza:
Én félfüllel hallottam valakitől egy olyan infót,h csak olyat szabad venni, amibe SALVUS vizet is bele lehet tölteni, mert az a jó.
2/7 anonim válasza:
Bocs az off-ert, de mi szükseg van parasitora? Nem okoskodni akarok, tenyleg nem tudom :) nyilvan, ha szaraz a szoba levegöje, vagy nem tudom, de miert baj, ha szaraz, es miert lesz jobb, ha paras? Köszi :)
3/7 anonim válasza:
A Salvus víz nagyon jó, ha kruppos a gyermeked. Nekünk a doktornő ajánlotta a rohama után.
Egyébként a párásítónk Vivamax, nagyon halk.
4/7 anonim válasza:
szerintem nézz körül több helyen. mi pl. ilyet vettünk [link]
az ára olyan 18 ezer Ft körül volt, szóval drágább, tudom, de halk, szabályozható, nekünk nagyon bevált.
a solac-ról is elég jókat hallottam. érdemes több helyen körülnézni, egészségboltokban, gyógyközpontokban, ott talán nem raknak rá annyit.
5/7 anonim válasza:
szerintem ez is jó lehet bár nekünk nem ilyen van de ezek már nem hangos készülékek főleg az ultrahangos készülékek. A párásító egyébként a légutakat könnyiti meg . Ha náthás beteg a gyermek jobban alszik tőle ha száraz a szoba levegője stb . És vannak olyan gyerekek akiknek kifejezetten felirták krupp asztma egyebek esetén. Mi megfázásra és mandulatúltengésre használjuk. Nagyon jó egyébként érezhető a különbség. És a kérdezőnek még azt irnám hogy igen , tényleg olyat vegyél amibe salvus vizet is lehet önteni, mert az tényleg nagyon jóó!
6/7 anonim válasza:
azért jó párásítani, (hidegpárásítás), mert a száraz levegő tönkreteszi az orr nyálkahártyáját, könnyebben lesz beteg, nehezebben gyógyul a baba. Baromira egészségtelen a száraz levegő, több benne a baci, kórokozó, por stb.
7/7 anonim válasza:
köszönöm :) es honnan lehet tudni, hogy nalunk szaraz-e a levegö? Vagy biztos, ami tuti alapon mindnekepp vegyek egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!