Fischer price tanuló telefon ennyire halk?
Most vettem egyet használtan a kislányomnak használtan, új elemet tettem bele, s nagyon halk. Ezek ilyenek, vagy kell valamit csinálni vele?
Köszönöm válaszaitokat.
Igen, sajnos tényleg ez az EU-s szabvány, hogy a gyerkőc füle akkor se sérüljön meg, ha közel teszi a füléhez.
Mi ezt a problémát úgy oldottuk meg, hogy beledugtunk egy műanyag (plexi) lapocskát oda, ahol a hátulján van egy vízszintes rés. Amikor a játék gyárilag be volt csomagolva, akkor is azért volt hangosabb, mert azon a résen be volt dugva egy műanyag lap. Ha újra bedugod, újra hangos lesz. :)
Ezt persze csak akkor tedd meg te is, ha a gyerkőcöd már elég nagy ahhoz, hogy megértse, hogy a hangos telefont nem kell a füléhez szorítania!
Én is most vettem használtan egyet, mienknek szerintem pont ideális a hangereje. Mi szétszedtük és kitisztítottam.
Én örülők, hogy ezt végre nem kell lehalkítanom, mert jó pár játéknál a hangerőtől megijedt a kislányom. (FP mássz utánam golyó, Galt játszószőnyeg stb.) Lehet ha idősebb lesz, hangosabb játékok kellenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!