Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak az egész nap...

Mit csináljak az egész nap síró 6 hetes babával?

Figyelt kérdés

Nem éhes, tiszta a pelenka, nem fáj a hasa. Csak és kizárólag az tartja csendben, ha idióta módon kb rángatva van, nem elég a ringatás neki.

Amint megállok vele, sír, egyre hangosabban, vörösödik.

Már fáj a kezem, vállam.

Hordozóban is sír.

2023. máj. 18. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Adamo-hinta?
2023. máj. 18. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Normális, az enyémek is végig ordították az első 3 hónapot. Kipróbáltam mindent, de csak az idő segített. Túlélés, de komolyan, a mai napig nem értem, hogy bír ki ennyi időt alvás nélkül az ember... Kitartás, pár hét és tényleg jobb lesz!
2023. máj. 18. 20:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk brutál volt az első 6 hónap.

Kendővel jutottam el még wcre is...

Nálunk egy előző hozzászólóhoz hasonlóan szintén tejfehérje allergia, amiatti csrndes reflux okozta. És itt is traumás szülés volt, feltehetően átmeneti oxigénhiánnyal.

6 hónap volt, mire "lenyugodott" + tej minden nemű elhagyása.

Most is intenzív személyiség, de az elejéhez képest könnyebb.

Nincs jó tippem :( csak rengeteg kitartást és sok családi támogatást kívánok.

2023. máj. 18. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Én megmutatnám a gyerekorvosnak,ha napokig 0/24-ben sír.
2023. máj. 18. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen van egy növekedési ugrás. Kb. 2-3 pokoli nap. Szoptatod? Mert az enyém csak cicin volt el akkor. Amint nem volt a szájában, ment a műsor. Szóval ha szopik, akkor kuckózzatok be, hátha.

Ha tápszeres, akkor pedig próbáld kicsit emelni az adagját.

2023. máj. 18. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Növekedési ugrás is lehet,de orvosnak is megmutatnám. Az sem kizárt fáj valamije,egyébként sok más tünete is van,de egy sima húgyúti fertőzést is láttam már picinél úgy,hogy "csak" aggasztóan folyamatosan sírt,ez volt a tünete,kivizsgálták. Nézzen rá azért gyerekorvos. Nálunk is volt csendes reflux plusz tejfehérje allergia,mióta ezek kezelve vannak sokkal nyugodtabb baba egyébként. Vagy csak alapból ilyen típusú. :( Van olyan is,de akkor is ki kell mást zárni. Adamo hinta is bevált nálunk,meg írta itt valaki a gimnasztika labdát,amúgy az tényleg jó még, azon rugózni, nálunk az is bevált. Hordozót nem minden baba szereti. Kitartást!
2023. máj. 19. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Fú mamám nem irigyellek.

1. Milyen a sírása?-sikítós vagy "normális" sírás?

2. Milyen a ruházata? Nem szoros? Nem fázik-e? Vagy épp ellenkezőleg nincs-e túlöltöztetve?

3. Milyen színűt kakil? Nem-e túl sűrűn? Nincs-e kiütése?-tejfehérje allergia okozhat ilyen állandó sírást akár hónapokig. Vagy diétázni kell szoptatás alatt vagy speckó tápszert kell neki adni

4. Az egy jel, ha hordozva sem nyugszik meg. Nincs túlingerelve? Alszik eleget? Illetve jól kötöd fel a hordozót?

5. Ha mellre rakod elhallgat?

2023. máj. 19. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

+1 Bónuszként próbáld ki a fehér zajt. Este pedig csak sötétben altasd.

Vegigjártam a poklot a fiammal az első 6 hétben.

Ha a húgyúti fertőzés és a tejfehérje allergia kizárható akkor csak extrán sok közelség és megnyugtatás kell neki.

Nálunk a fehér zaj és cici kombó jött be hónapokig.

2023. máj. 19. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!