Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak, ha a 6 hetes...

Juland kérdése:

Mit csinaljak, ha a 6 hetes babam csak kezben nem sir?

Figyelt kérdés
Kisbabam nagyon hasfajos volt, de a laktozmentes tapszernek es kulonbozo cseppeknek koszonhetoen sokat javult a helyzet.Ha ejjel jol alszik (1x ebred fel), akkor napkozben szinte nem lehet letenni, mert ordit.A legtobbszor az sem eleg ha kezben van, jarkalni kell vele.Ha elalszik kezen, hiaba tesszuk le aludni, par perc utan ismet ordit.
2014. máj. 25. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
6 hetes és laktózmentes tápszeren él??????????? Már ne is haragudj, miért nem szoptatod?
2014. máj. 25. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez a helyzet. Hajnal 1 ota ebren tart minket a lanyunk :D 10 perceket alszik.
2014. máj. 25. 07:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Elsosorban mert nincs tejem, masodsorban mert laktozerzekeny.Nem en talaltam ki, de mielott kommentet irtal, elgondolkodhattal volna.Nem mindenki olyan mazlista, mint te, h tud szoptatni...
2014. máj. 25. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
hogyan teszitek le aludni? Lehet, hogy egyszerűen még csak abban a fázisban van, amikor nem alszik mélyen. Mi soha nem tudtuk letenni, csak az elalvása után olyan 10-15 perccel. Akkor is csak határozott mozdulattal, gyorsan, egyébként felébredt. A másik, ami ilyen idős korában segített, az a kendő volt. Kint ugyan nem használtuk, de a lakásban magunkra kötöttük, ha nagyon sírós volt (és ez kb. az első 2 hónapban állandóan így volt). Ez mindig megnyugtatta, abbahagyta a sírást, sokszor el is aludt benne.
2014. máj. 25. 07:34
 5/9 anonim ***** válasza:
mi hordozókendőt használtunk,olyat amiben szorosan hozzamsimulva, magzatpozban volt. Napi tobb orat is ram volt kotve nem csak seta kozben, otthon is. Es igy a kezed is felszabadul, meg kisebb hazimunkat is csinalhatsz
2014. máj. 25. 07:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia!Az en fiam is 6 hetes. Tegnap Volt eloszor,hogy orakat aludt,....nappal is..Valoszinu keves Volt a tej,adtam neki potlast es hasra fektetve tettem le..Szinte egesz nap aludt...Hipp tapszert adtam,nem faj a hasa tole,lehet Van laktozmentes is....
2014. máj. 25. 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Vegyél egy babahintát ilyet:

[link]

Nekem ebben alszik még most is 1 évesen.

Nagyon szuper, mert elringatja, előre hátra, vagy jobbra balra. Aludhat is benne, nekem 2 órát simán alszik benne!

Ha felvan a baba a zenélő körforgója elszórakoztatja.

Később lehet ültetni, akkor mit Etetőszék is jó!

Ez nagyon nagy segítség!

2014. máj. 25. 07:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok.A kendon mar en is gondolkodtam, utana nezek milyenek is vannak.A hintat tegnap kaptuk meg a nagyszuloktol,ugyanazt tudja mint a fisher price, de ez bright starts-bella vista.Majd megirom h mennyire valik be.😊
2014. máj. 25. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a rugalmas hordozókendő vált be. Úgy érezte kézben van, nagyokat aludt, én meg tudtam mást is csinálni, szabad volt a kezem. Jó szívvel ajánlom!
2014. máj. 25. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!