4 hónapos gyerkőccel mit csináljak, állandóan kézben
lenne, az gyon sír?
Figyelt kérdés
Volt 2 nap rossz idő azt hittem attól nyűgös sűrűbben felvettem az addig angyal leányzómat!Mostanában ha lerakom üvölt míg fel nem veszem,persze utána mint akit kettévágtak!nem tudom egész nap cipelni,semmire nem haladok és van egy 3 évesem is,őrá is szeretnék figyelmet szentelni!Segítsetek!!Nem a hasa fáj,tuti,foga sem valósznű mert kipróbáltam kenegetni is az ínyét!
2011. máj. 18. 15:24
1/5 anonim válasza:
Ugyan ezt csinálta a most 5,5 hónapos lányom, mert hétvégén a nagyszülők mindig elkapatták a sok kézben léttel, hétköznap meg én szívtam meg ezt...Én hagytam sírni a játszószőnyegén ilyenkor és megpróbáltam ott lefoglalni mindenféle játékkal, énekkel, és mikor megnyugodott és már nem sírt, akkor felvettem kicsit, megnéztük pl magunkat a tükörben, meg a zenélő forgó játékát az ágy fölött, és ment vissza a játszószőnyegére...Ezt ismételgettük, húzós egy hónap volt, de most már azért jobban elvan egyedül, ha közben azért lát hogy nem vagyok messze:)
2011. máj. 18. 15:29
2/5 anonim válasza:
Nekem 7 hónaposom ilyen. Semmi sem jó neki, és egész nap csak bőg, ha nem cipelem. Márpedig nem tudom őt egész nap cipelni, így néha marad a sírás, nyűgösködés. Nem tudom mit tehetnék. Ja, és soha sem volt kézben sokat! De egyszer csak úgy döntött, hogy neki másképp nem jó...
2011. máj. 18. 15:29
3/5 anonim válasza:
Dettó:D Sajnos az enyém is ilyen volt...most már mintha kezdene leszokni.(kopp-kopp) 9 hónapos és már inkább felfedező útra vágyik, de mindig a közelemben, egyszercsak észbe kap, hogy már régen (vagy 5 perce) nem ölelt meg, és akkor gyorsan odasiet hozzám egy ölelésre:D
Talán ahogy múlik az idő jobb lesz. Aztán majd jön más:D
2011. máj. 18. 15:36
4/5 anonim válasza:
Kisfiam addig volt ilyen amig el nem kezdett maszni. Egyszeruen unta bamulni csak a jatszoszonyeget, a plafont, a hoson/haton fekvest. Celtalan volt neki ez a dolog es unalmas. Amikor elkezdett maszni 7 honapos kora korul akkor mar nem sirt. Egyik jatektol maszott a masikig. Foelg a labda volt nagy meno mert az elgurult es lehetett utanna maszni. Egyik kockatol maszott a masikig es volt, hogy ugy elfaradt, hogy bealudt. :)
Persze, hogy erdekesebb neki kezbe, belatja a vilagot, onnan fentrol nem csak ugyanazt a pontot kell bamulnia. Nincs semmi baj a babaddal ne aggodj, csak erdekli a vilag es felfedezte, hogy ez igy neki jobb. Tudom nehez de tul kell veszelni valahogy ezt az idoszakot.
2011. máj. 18. 17:27
5/5 A kérdező kommentje:
Van aki azt mondta nekem ,hagyjam sírni pár nap és megszokja hogy nem lehet mindíg kézben,most negyedik napja próbálom nem fel veszegetni,de már nem bírom az üvöltést,és persze ha meg felveszem még főzni sincs időm,mert alig alszik napközbe,és mikor alszik próbálok a naggyal is játszani,csak én érzem úgy hogy kikészülők,már csak bőgök a Picivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!