Nem kakil egyedül a 6 hetes babám mit csináljak? Csak anyatejes
Szélcsővel óvatosan, hozzászokHAT, és akkor belekerültök egy ördögi körbe. Nem tud kakilni, szélcsövezed, emiatt majd ismét nem tud, megint szélcső kell majd stb.
Első körben mindig próbáld a tornáztatást, átmozgatást. Nekünk ennyi idősen pl a pihenőszék meg az autós hordozó rengeteget segített. Kakilószéknek neveztük el. Ha nehezen ment a kaki, beleültettem, és pillanatok alatt meg is volt az eredménye
Biztos nem kakilna a 3.napon? Anyatejesnel normalis is lehet, ha nem mindennap kakil,a pocakfajas sajnos van kb 3hos koraig...
Mit mond a gyerekorvos?
En meg korbeneznek az etrendemben, mit tudnek elhagyni, ami esetleg szekletfogo lenne... Lehet a tejtermekeket sem eroltetnem... Hatha csak ennyi a fennakadas oka!
Gyermekorvos is azt mondta h anyatejes babáknál normális akár 4 naponként széklet is és ez rendben is lenne de ha látom rajta h küszködik gondolom úgy nem .Gondolkoztam h próbáljam kivárni és addig ringatni dajkálni de egy idő után feladtam lehet azt kene mégis ?
Tej termékeket már nem eszek két hete nagyon próbálok az étkezésre figyelni.
Akkor lehet még adom tovább a biogaiat hát ha .
Szélső helyett esetleg próbáld ki az EC pózt, ha látod rajta, hogy kakilnia kellene, nálunk nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!