Milyen volt az első napod az újszülött kisbabáddal, amikor teljesen egyedül voltál vele?
Milyen volt az első napom? Szörnyű! Azt hittem, belehalok a spinálisba... Órákig le voltam kékülve tőle (császár lett sajnos).
Úgyhogy a 3. napról tudok írni, amikor megkaptam a babát. Egész jól boldogultunk mi ketten :) Folyt
A tejem, mint Riskának :) A baba meg szopott ügyesen.
Csak a magzatszurokkal szenvedtünk meg 0-3 óráig hajnalban... Szegénykémnek szűk volt a végbele (doki szerint), 3 órát ordított éjjel, mire kijött neki a kaka...
Császáros sebbel, migrénnel addig mászkálgattam vele fel-alá.. De túléltük.
Férjem itthon volt talán egy hetet. Nem volt utána se semmi baj.
Annyi csak, hogy a császártól szívritmuszavarom lett. Érdekes módon a testvéremnek is, családi probléma sajnos anyai ágon. :( Az bekavart néha, de amúgy semmi gáz nem volt.
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! :)
A férjemnek lesz annyi szabadsága, hogy majdnem két hétig itthon lehet majd velünk mikor hazajövünk a kórházból, de azért izgulok, hogy amikor már egyedül leszek a csöppséggel, akkor is mindent meg tudok-e majd oldani...
De jó volt olvasni, hogy a többség nem egy katasztrófálisan stresszes időszaknak írta le ezeket az első napokat/heteket :)
Mindenkinek jó babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!