Miért csinálja ezt a 6 hetes kisbabám? Nem szeret ölben lenni?
Sziasztok!
Úgy szeretném a kislányomat szeretgetni,ringatni, de egészen egyszerűen lehetetlen. Ha sír a kiságyban és kiveszem akkor sem hagyja abba és folyamatosan kepeszt. Jár a keze lába megállás nélkül. Nyögdécsel és nincs el egyáltalán. Ráadásul mindezt úgy, hogy mindent ellenőriztem nincs-e valami más baja, de nincs. Ezek nem olyan sírások. Mit tehetnék? Vagy nem szeret nálam lenni? :(
Mi az a "kepeszt"??
Amúgy van olyan gyerek, aki nem szereti, ha "piszkálják". Pl. én is ilyen voltam. Mindig mesélik a szüleim, hogy engem nem lehetett soha ölelgetni, puszilgatni, a hajammal babrálni, stb., mert egyszerűen nem viseltem el. Ez a mai napig így van, és nem jelenti, hogy ne szeretnék bárkit is.
Egyszerűen van ilyen ember is, és kész. Ez teljesen normális.
29/N
nekünk is ilyen volt.
nekik még azt i stanulni kell, hogy ez a szeretet kifejezése, és ez jó :)
pláne mi bent is maradtunk születés után a kórházban, külön osztályra tették, kb 1 hetet, csak szoptatni járhattam át, nem tudta mi az a ringatás, ölelés, nem igényelte, nem tudtam soha megvigasztalni.
amúgy ők még nem tudnak pukiznisajnos, az feszítgeti őket, nem árt kicsit bicikliztetni olyankor a lábát, meg omega jelszerűen kell a hasát simogatni, halványan nyomni a nyomvonalon(nem találom a billentyűzeten
de itt kép
szóval nálunk aztán a babakocsi függőség lett, mert az viszont bejött, hoyg ringatja
úgy "tanítottuk" az ölelésre, hogy jöttek barátnőim is és három napon át szinte egyfolytában kézben volt, az elején még csak a sírásban a kimerültségtől "ájult el" kézben egyik barátnőm meg is ijedt, mert sír sír, utána hirtelen elhagyta magát és csend..de szóval 3 nap után már tetszett neki, később meg már ott tartunk, ha felveszem még meg is "szorít" magához húz ölelésnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!