4 hetes a kisbabám, nappal csak ölben van el, ha leteszem sir, felébred. ötletek?
Figyelt kérdés
igy semmit nem tudok töle csinálni, és fáraszto nagyon. vegyek hordozo kendöt? legalább a két kezem felszabadulna és legalább fözni tudnék.. segitsetek..2010. aug. 8. 16:56
1/7 anonim válasza:
A mienk is ezt csinálta, igaz, még csak 3 hetes és 3 napos. Rájöttem, hogy kis mohó, és sok levegőt nyel be, ami feszíti. Nekünk a felmelegített meggymagpárna vált be, amit a pocijára teszek, betakarom, cumit a szájába, és 5 perc alatt alszik. Addig mi is kivoltunk.
2/7 anonim válasza:
Nem baj ha sír,ha nem veszed fel,akkor rövidesen megmarad az ágyában egyedül is. Szopi után büfiztesd,és ha fáj a hasa,akkor tornáztasd egy kicsit. Ha így folytatod,még egyévesen is hordozhatod egész nap.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor hagyom kicsit sirni:( a hordozo kendö nem jo megoldás? a hasfájásra kaptunk Papaverines gyogyszert ez jo ugy néz ki.
2010. aug. 8. 17:22
4/7 anonim válasza:
De,nagyon jó a kendő.Ha csak rád vágyik akkor is,ha hasfájós akkor is.És ne félj,nem fog 100 éves koráig rajtad lógni.:))
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok,kimaradt:NE HAGYD SÍRNI!4 hetes,szeretgesd csak ha ezt szeretné.
6/7 anonim válasza:
Sírni nem hagynám, de ez nem azt jelenti, hogy fel kell azonnal az első nyikkanásra venni. Lehet, hogy elég az érintésed, smogatásod, hangod és megnyugszik.
Hordozókendőn gondolkodj el. Szerintem érdemes.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd sírni, hisz olyan pici még, azért sír mert valami nem jó neki vagy csak egyszerűen a közelségedre és a babusgatásodra vágyik.Én nem hagytam sírni soha, és rengeteget volt kézben.Most 1 éves de nincs gond amiatt hogy picinek sokat volt ölben, már nem igényli, csak ha valami baj van amúgy pedig inkább felfedezi a világot és mászkál, játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!