Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes a kisbabám, nappal...

4 hetes a kisbabám, nappal csak ölben van el, ha leteszem sir, felébred. ötletek?

Figyelt kérdés
igy semmit nem tudok töle csinálni, és fáraszto nagyon. vegyek hordozo kendöt? legalább a két kezem felszabadulna és legalább fözni tudnék.. segitsetek..
2010. aug. 8. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
A mienk is ezt csinálta, igaz, még csak 3 hetes és 3 napos. Rájöttem, hogy kis mohó, és sok levegőt nyel be, ami feszíti. Nekünk a felmelegített meggymagpárna vált be, amit a pocijára teszek, betakarom, cumit a szájába, és 5 perc alatt alszik. Addig mi is kivoltunk.
2010. aug. 8. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem baj ha sír,ha nem veszed fel,akkor rövidesen megmarad az ágyában egyedül is. Szopi után büfiztesd,és ha fáj a hasa,akkor tornáztasd egy kicsit. Ha így folytatod,még egyévesen is hordozhatod egész nap.
2010. aug. 8. 17:03
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor hagyom kicsit sirni:( a hordozo kendö nem jo megoldás? a hasfájásra kaptunk Papaverines gyogyszert ez jo ugy néz ki.
2010. aug. 8. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
De,nagyon jó a kendő.Ha csak rád vágyik akkor is,ha hasfájós akkor is.És ne félj,nem fog 100 éves koráig rajtad lógni.:))
2010. aug. 8. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,kimaradt:NE HAGYD SÍRNI!4 hetes,szeretgesd csak ha ezt szeretné.
2010. aug. 8. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Sírni nem hagynám, de ez nem azt jelenti, hogy fel kell azonnal az első nyikkanásra venni. Lehet, hogy elég az érintésed, smogatásod, hangod és megnyugszik.

Hordozókendőn gondolkodj el. Szerintem érdemes.

2010. aug. 8. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd sírni, hisz olyan pici még, azért sír mert valami nem jó neki vagy csak egyszerűen a közelségedre és a babusgatásodra vágyik.Én nem hagytam sírni soha, és rengeteget volt kézben.Most 1 éves de nincs gond amiatt hogy picinek sokat volt ölben, már nem igényli, csak ha valami baj van amúgy pedig inkább felfedezi a világot és mászkál, játszik.
2010. aug. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!