7 és fel honapos babakkal ti tudtok vagy szoktatok valamit egyutt jatszani?
1es vagyok. meg az jutott eszembe..csak mert sok anyukanal latom..ne siettesd semmivel. tudom minden szulo (enis anno) total panikban van, uristen azt olvastam 7 honaposan tokeletesen kell ulnie. na aztan ha 8 honaposan ül az sem baj. nemtud tokeletesen fogni minden elejt der masik gyerek mar igen?
Megtanulja. akkor legalabb latod ah akkor talan többet jatszunk egy labdaval ait a kezebe adok. 4 ezerszer elejti aztan egyszer megfogja.
ez a szuper, nem robotok akik egy beolvasott programm szerint mukodnek es ha valami nem akkor törtenik hibas a robot. hanem mindegyiknek mas az uteme.
:) na de nem papolok gondolom ezt ugyis tudtad gondoltad
De aranyos vagy, h irtal megint :) igazabol nem tudtam eldonteni, hogy mar most gyakorolnom v tanitgatnom kellene -e vagy most neki a felfedrzesrol szol az elet es a jatekrol. Mert kicsit ugy erzem elrontottam azt is, h nem papaztam apukajanak mamaeknak, ha elmentek, még nem tud papazni, nem tapsoltam sokaig, ha ugyes volt es még nem tapsol es sok helyen olvastam, hogy mar 6-7honapos babak papaznak, arra gondoltam tegnap, hogy kesve kezdem el ezeket mutogatni vagy csinalni elotte, hogy lassa, azert kerdeztem masok miket vagy hogy csinalnak ekkora babakkal. Nem akartam, hogy az legyen, h oh egesz nap jol eljatszunk, de latnia is kellene tolem ilyesmiket , hogy erre is szakitsak-e idot a jatekon vagy felfedezesen kivul
4es vagyok, nyugi, az én 10honapos és pár napos fiam most kezdett el csak pápát integetni. Eddig hiába integet tém neki, mutattam hogyan kell, semmi.... Ha megeri rá az idegrendszeri, majd fogja csinálni, elég lesz 1-2x megmutatni. Barátnőm 2 héttel fiatalabb kislánya meg már vagy másfél hónapja integet. Az enyém meg másban ügyesebb. Nem kell összehasonlítani.
Es ne gondold, hogy elrontottal valamit, hogy az elején be kellett volna vezetned, hogy nem forgunk peluscsere közben.... Úgysem érti és úgysem tudod megakadalyozni... Fogja csinálni, és nem csak forogni, de négykézlábra is állni, felülni, elmászni meztelen fenékkel, mindezt egy szempillantas alatt ☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!